Maxell EB-BT300 Shadow – Odličan Bass u bluetooth slušalicama

Vrlo dopadljivo, rekli bismo dizajnirane baš za leto, bluetooth slušalice Maxel EB-BT300 Shadow izgledaju veoma upečatljivo. Tome svakako doprinosi kombinacija žute i crne boje koja će svakako skrenuti pažnju na osobu koja ih nosi.

Ali, ako ostavimo dizajn po strani, slobodno možemo da kažemo da su slušalice upečatljive i po kvalitetu zvuka. U pitanju je bluetooth model koji dozvoljava bežičnu konekciju do razdaljine od 10 metara. Poseduje multifunkcionalne kontrole preko kojih se lako kontroliše njihov rad. Jastučići koji naležu na uši su mekani i dovoljno veliki, tako da omogućavaju ugodnu dugotrajniju upotrebu. A ona je zahvaljujući ugrađenim baterijama moguća do 6 časova bez prekida.

Ipak, najveći kvalitet ovih slušalica je u izuzetno dobro definisanom basu, koji donosi potpuno novi ugođaj prilikom slušanja. Uostalom, u ovom cenovnom rangu veoma je teško naći slušalice koje imaju pun čujni frekventni opseg (od 20 Hz do 20 KHz) i da pri tome veoma dobro zvuče. Kada se u obzir uzme kvalitet zvuka i cena, slobodno možemo da kažemo da su Maxell EB-BT300 Shadow slušalice proizvod koji donosi mnogo više nego što košta.

Cena: 3.999 din.

Kontakt: Dudi Co.

Pročitajte i tekst:  Novi Sony BRAVIA 4K HDR televizori stižu u Evropu