moto g pro – prvi Motorola smartfon sa stylusom, evo kad stiže u Srbiju i po kojoj ceni

Početkom godine, Motorola je prodala 100 miliona moto g smartfona u celom svetu, a novi modeli ove serije sa sobom su doneli brojne inovacije i premijum iskustva. Ovo se takođe odnosi i na najnovijeg člana moto g porodice u Evropi – moto g pro – koji donosi brojne opcije namenjene običnim, ali i biznis korisnicima. Moto g pro je Motorolin prvi telefon koji dolazi sa sopstvenom stylus olovkom.

Pored stylusa, moto g pro poseduje kameru dizajniranu da oduševi, alate koji će rasplamsati vašu maštu, zapanjujuć displej, NFC i bateriju koja vam pruža slobodu da uživate u svoj ovoj tehnologiji.

Moto g pro napravljen je kako bi oslobodio vašu maštu i kreativnost na potpuno nove načine zahvaljujući ugrađenoj stylus olovci i 48MP sistemu sa tri kamere koji koristi Quad Pixel tehnologiju.

Uređaj dolazi i sa Android 10 operativnim sistemom koji integriše bezbednost u svaki sloj telefona kako bi on uvek bio zaštićen apdejtima, bez obzira na to da li ga koristite u svom privatnom, ili poslovnom životu.

Uvek u srcu svih dešavanja sa ultra-produktivnim moto g pro smartfonom

Izrazite se baš onako kako želite sa ugrađenim stylusom koji vam pruža preciznu kontrolu pri korišćenju telefona. Sa stylus olovkom ste uvek spremni da editujete fotografije, zapisujete beleške, skicirate, kopirate i lepite tekst, pa čak i obeležavate screenshotove. Ako je potrebno da podelite grafikon iz izveštaja – iskoristite stylus kako biste kopirali specifičnu stvar koja vam treba i potom je prebacili u novi PowerPoint dokument, mejl ili dokument. Stylus je savršeno integrisan u dizajn telefona i njegov softver. Jednostavno ga izbacite i počnite da pišete u Moto Note aplikaciji, a nije čak ni potrebno da otključate vaš telefon kako biste ovo uradili.

Pročitajte i tekst:  Humani faktor i IT bezbednost: značaj edukacije svih zaposlenih

Moto g pro vam takođe nudi AI sistem sa tri kamere koji je trenutno bez konkurencije. Izuzetan 48MP glavni senzor isporučuje oštrije i svetlije 12MP fotografije zahvaljujući QuadPixel tehnologiji. Čak i u mraku, vaše fotografije će imati živopisne boje i zapanjujuću jasnoću sa Night Vision modom. Nikada vam ništa neće promaći i zabeležićete svaki važan momenat zahvaljujući našem ultra-brzom laserskom fokusu, koji će subjekat vaše slike u treptaju oka staviti u fokus.

Posebna action kamera dozvoljava vam da beležite ultra-široke video snimke u landscape modu kako biste u kadar stavili 4x više akcije – čak i kada telefon držite uspravno. Plus, uvek možete da računate na Macro Vision kameru koja će zabeležiti svaki detalj i približiti vas 5x bliže onome što slikate. A za selfije dostojne Instagrama, impresivna 16MP prednja kamera će zabeležiti oštre i upečatljive fotografije koje će zasijati svaku put, bez obzira na svetlosne uslove, uz pomoć QuadPixel tehnologije.

Moto g pro napaja velika 4.000mAh baterija koja je dizajnirana da vam pruži do dva dana korišćenja nakon samo jednog punjenja. Izvucite maksimum iz telefona i nastavite da radite i koristite sve prednosti interneta kada ste van kancelarije ili na putu. A kada poželite da se opustite, pružite dodatnu energiju vašoj slobodi zahvaljujući bateriji koja vam nudi 143 sata strimovanja muzike i 19 sati gledanja omiljenih filmova i serija.

Pročitajte i tekst:  NVIDIA predstavlja nove gejming laptopove

Povećajte svoju produktivnost i jednostavno postižite više sa ekskluzivnom Moto Experiences tehnologijom koja čini da vam sve omiljene funkcije uvek budu nadohvat prstiju. A sada vam predstavljamo i Moto Gametime, potpuno novu opciju koja blokira sve ono što vam može smetati i remetiti koncentraciju tokom igranja igara.

Moto g pro dolazi sa Android 10 operativnim sistemom koji pruža konzistentno i kvalitetno iskustvo korišćenja koje vaše podatke u svakom trenuku čini bezbednim. Android One telefoni su među najbezbednijim, a sa moto g pro smartfonom, dobijaćete apdejte na vreme, mesečne bezbednosne nadogranje i Google Play Protect koji je već integrisan u uređaj. Moto g pro vam pruža mir i sigurnost koja garantuje da više nikada nećete izgubiti važan poslovni dokument, fotografiju ili video i stara se za to da uvek imate najnovije tehnološke inovacije.

Unapredite svoje korisničko iskustvo uz novi moto g pro smartfon

Oživite svoj omiljeni sadržaj ili konferencijske pozive uz pomoć moćnih dual stereo zvučnika koje pogoni inteligentan Dolby audio i donosi zvuk koji je 50% glasniji. Sada možete da uživate u kristalno čistom audio iskustvu koje je uglavnom rezervisano za muzičke sisteme koje imamo u dnevnim sobama. Vaši omiljeni filmovi, serije ili igre izgledaće veće od života na neverovatnom Max Vision displeju dijagonale 6.4 inča.

Sa Qualcomm Snapdragon 665 procesorom sa osam jezgara i 4GB RAM-a, moto g pro nudi sve performanse koje su vam potrebne. Surfujte internetom, gledajte video sadržaj, radite i igrajte se bez ikakvog usporavanja ili zastajkivanja. UZ 128GB prostora za skladištenje podataka, imate i dovoljno prostora za omiljene aplikacije, muziku, filmove i fotografije.

Pročitajte i tekst:  Kriptovalute postaju ozbiljna pretnja

Moto g pro ima i ugrađen NFC kako biste brzo i lako plaćali račune i delli fajlove sa kolegama kada ste van kancelarije. Vaš posao je sada mobilniji više nego ikada pre.

Ovaj moćan telefon ne može biti zaustavljen sa nekoliko kapljica ili prolivanjem tečnosti po njemu. Dizajn koji odbija vodu stara se da moto g pro bude zaštićen iznutra i spolja kako biste mogli da vodite svoj život bez ikakvih briga.

Dostupnost i cene

Moto g pro u Srbiju stiže krajem juna sa preporučenom prodajnom cenom koja iznosi 36.990 rsd.