Potpuno drugačiji od drugih – Evo kako će da izgleda prvi Motorola savitljivi telefon!

Tokom Lenovo Tech World 2022 događaja, Motorola je predstavila potpuno nov koncept telefona sa ekranom koji se po visini može povećavati i smanjivati.

Brojni koncepti koje smo do sada imali prilike da vidimo najčešće su rasli u širinu, ali ne u visinu. Ideja kompanije Motorola jeste da se uređaj manjih dimenzija proširi kako bismo dobili smartfon u punoj veličini prostim pritiskom na dugme smeštenom na strani telefona. Kada se telefon ne koristi, on može biti manjih dimenzija, i lakše stati u džep.

Novi koncept nadograđuje ideju koju je Motorola uspostavila sa razr telefonom sa savitljivim ekranom čije dimenzije se smanjuju kada se telefon preklopi. Koncept koji je prikazan poseduje dijagonalu displeja od 5 inča, ali zahvaljujući ekranu koji se proširuje, u punoj dimenziji telefon ima OLED ekran dijagonale 6.5 inča. Sudeći po kompaniji Motorola, novi dizajn omogućava korisnicima da imaju smartfon sa ekranom pune veličine koji se može transformisati u manji uređaj – i to bi mogla biti forma koja u ovom trenutku nedostaje tržištu.

Nova displej tehnologija na najbolji način prikazuje Motorolinu posvećenost kreiranju smislenih i revolucionarnih inovacija koje će izaći u susret svim potrebama korisnika i unaprediti njihov život.

Kako funkcioniše ovaj telefon možete pogledati ovde:

Pročitajte i tekst:  DA LI SE KOCKATE SA SVOJOM BUDUĆNOŠĆU?