Najbolji izbor za tinejdžere – Huawei Y serija

Zbog toliko pametnih telefona na tržištu, roditeljima je teško da odluče koji je najbolji za njihovog tinejdžera. Kupci se sve više okreću telefonima koji će se dopasti njihovoj deci, koji su bezbedni za korišćenje i imaju dobar odnos cene i kvaliteta. Ako ste zabrinuti oko pravog odabira, nudimo vam nekoliko informacija o tome šta mlađa populacija želi od svog telefona u 2018. godini.

Današnji tinejdžeri se odlučuju za moderni dizajn koji im omogućava da se uklope u društvo, kao i da sa uživanjem igraju igrice i gledaju video snimke. Uz opštu pomamu za slikanjem selfija širom sveta, mladi danas žele kvalitetnu kameru sa dobrim opcijama za ulepšavanje njihovih slika.

Pogledajte šta tinejdžeri žele

Kvalitetni zvučnici su veoma poželjni jer njihovoj omiljenoj muzici daju dubinu zvuka. Takođe žele i moderan telefon sa opcijama za otključavanje koje im pružaju brz i bezbedan pristup telefonu. Ali više od svega, oni žele sredstvo za zabavu koje će obogatiti njihove živote i omogućiti im da razmenjuju sadržaj sa prijateljima.

Kao roditelj, sigurno želite da budete sigurni da ćete moći da kontaktirate svoje dete kada god to poželite. Zbog toga je veliki kapacitet baterije neophodan da biste bili mirni. Takođe želite da znate da su vam deca bezbedna dok pretražuju internet pomoću sigurnog operativnog sistema. Ali najvažnije je da su vam dostupne sve ove opcije po povoljnoj ceni.

Pročitajte i tekst:  Ovo nije samo telefon, nego i odraz vašeg modnog ukusa – Huawei Y serija

Pametan izbor

Huawei je razvio liniju povoljnih telefona koji roditeljima i njihovoj deci nude neke od najboljih odlika na tržištu. Novitet za 2018. godinu jeste da Y serija kombinuje niz modernih opcija koje tinejdžeri žele  uz praktičnost koju roditelji očekuju.

Povoljna cena i mnoge opcije koje ćete naći na telefonima srednje klase, kupcima donose bolji odnos cene i kvaliteta. Zahvaljujući FullView ekranu, zvuku koncertnog kvaliteta, režimu rada za karaoke, opcijama za ulepšavanje selfija, dužem trajanju baterije i najnovijoj verziji Android sistema, Y serija ispunjava sva očekivanja kako roditelja, tako i tinejdžera.