Najbolji torrent sajtovi za filmove i serije

Iako je streaming video snimaka danas sve zastupljenije među korisnicima, torrent sajtovi za preuzimanje i offline gledanje video sadržaja su i dalje najpopularnija varijanta. Zato smo se potrudili da vam predstavimo najbolje torrent sajtove.

NAPOMENA: Preuzimanje kopirajtovanih video sadržaja sa ovih sajtova nije legalno i ukoliko se odlučite za tako nešto, to radite na sopstvenu odgovornost!

YTS 

YTS je sajt na kome se nalaze isključivo filmovi. Ripovi su dobrog kvaliteta i relativno malih dimenzija, skidani sa Blu-Ray medija ili sa Web-a. Za svaki film je dat opis, slika, IMDB ocena, titlovi na dostupnim jezicima i komentari korisnika.

Filmovi Da
Serije Ne
4K Da
1080p Da
720p Da
3D Da
Titlovi Da

 

EZTV

Po mnogim ocenama EZTV je najbolji torrent sajt kada se radi o serijama sa ogromnim brojem aktivnih korisnika. Interfejs je odavno zastareo, ali je navigacija kroz sajt izuzetno jednostavna. Popularne serije imaju sopstvene stranice na kojima se nalazi organizovana lista svih dostupnih epizoda.

Filmovi Ne
Serije Da
4K Ne
1080p Da
720p Da
3D Ne
Titlovi Ne

 

RARBG

Ovaj sajt je namenjen video entuzijastima i pun je kvalitetnih video torrent-a u visokoj rezoluciji. Možemo da kažemo da je posvećen kvalitetu, a ne kvantitetu video fajlova (mada ih ima zaista mnogo). Za svaki video postoji stranica sa detaljima koji uključuju različite informacije (glavni gumci, datum kada je postavljen, veličina fajla, broj ljudi koji deli fajl…).

Pročitajte i tekst:  Samsung i SK Telecom na automobilskim trkama demonstrirali primenu 5G tehnologije
Filmovi Da
Serije Da
4K Da
1080p Da
720p Da
3D Da
Titlovi Ne

 

ETTV

ETTV je sajt koji je nastao na osnovama bivše ExraTorrent upload grupe. Poseduje veliki broj filmova i serija, ali i ostalih fajlova (softvera, igara i muzike).

Filmovi Da
Serije Da
4K Da
1080p Da
720p Da
3D Da
Titlovi Ne