Nova opcija plaćanja za porudžbine sa Ananas.rs

Opšte je poznato da kada kupujete na ananas.rs možete da birate više različitih načina dostave. Pored dostave na kućnu adresu, poznate su još i PUDO lokacije poput kafića, menjačnica, frizerskih salona u vašem komšiluku, a naravno i uvek upečatljivi Ananas paketomati u okviru NIS benzinskih stanica.

Za sve vas kojima su paketomati omiljena vrsta dostave jer možete da svoj paket preuzmete 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji na jednoj od 50 lokacija širom Srbije – stižu sjajne vesti. Sada imate mogućnost da platite svoj paket kako god vama najviše odgovara – karticom iligotovinom, prilikom preuzimanja na paketomatu na NIS benzinskoj stanici.

Ova nova opcija plaćanja donosi vam veću slobodu i fleksibilnost prilikom izbora načina plaćanja za vaše porudžbine. Evo kako to funkcioniše:

  1. Poručite svoj omiljeni aritkal na ananas.rs i odaberite način dostave – Ananas paketomat.
  2. Kada dobijete potvrdu da je vaš paket spreman za preuzimanje, na odabranoj NIS benzinskoj pumpi svoju porudžbinu platite karticom ili gotovinom.

Proces preuzimanja je isti kao i do sada – numerički kod koji kao kupac dobijate imejlom je potrebno da pokažete na NIS beninskoj stanici prilikom plaćanja, a potom uz pomoć QR koda i broja telefona s kojim ste registrovali na ananas.rs preuzimate i svoju porudžbinu.

Ova promena ima za cilj da vaše iskustvo online kupovine bude još bolje i udobnije.

Pročitajte i tekst:  Podaci kompanije Ookla pokazali da je A1 najbrža moblina mreža u Srbiji za 2021. godinu