Nove Cooler Master MasterKeys tastature

Kuler Master, lider u dizajnu računarskih komponenti i periferija predstavio je dve nove tastature – MasterKeys S PBT i MasterKeys L PBT. Obe tastature su opremljene s originalnim Cherry MX svičevima koje omogućavaju podešavanje “u letu”, imaju minimalistički dizajn i PBT kapice za tastere.

German Cherry MX svičevi su poznati po izdržljivosti i imaju garanciju od 50 miliona pritisaka. PBT kapice su debele 1.5 mm i doprinose izdržljivosti tastature, a uz to eliminišu skupljanje prašine i masnoće usled znojavih prstiju. Takođe ove tastature omogućavaju laku promenu rasporeda tastera prema Windows, Mac, QWERTY i Workman standardima, što će se dopasti prvenstveno gejmerima. A tome možemo da dodamo još i 7 ekstra crvenih kapica koji ove tastature dodatno prilagođavaju igrama. Ugrađeni Cortex procesor omogućava trenutne izmene podešavanja reagovanja tastature tako da se prilagođavanje određenim igrama može vršiti samo jednim klikom.

Uzimajući sve prethodno u obzir, Cooler Master MasterKeys S PBT i MasterKeys L PBT tastature zbog visokog stepena prilagođavanja, kao i otpornosti i čvrstine predstavljaju fantastičan izbor za gejmere, kao i za sve koji kucaju ogromne količine teksta.

Tastature će biti dostupne u prodaji za nekoliko dana, po cenama od 99 € (MasterKeys S PBT) i 109 € (MasterKeys L PBT).

Pročitajte i tekst:  Apple predstavio revolucionalni novi MacBook Pro