Novi 27-inčni Philips QHD monitor za poslovne korisnike

MMD, vodeća tehnološka kompanija i brand licencirani partner Philips monitora predstavlja novi 27-inčni Philips QHD monitor dizajniran za poslovne korisnike. Novi 272B8QJEB je jedan od novih model monitora koji kombinuje udobnost gledanja, pametne ergonomske krakteristike i ekološki prihvatljiva rešenja.

Slika u svojem najboljem izdanju

Nezavisno od industrije, kvalitet posla uveliko je počeo zavisiti od visoke rezolucije izvora slike i ekrana. Iz tog razloga, novi monitor 272B8QJEB oslanja se na visoke performanse, visoku gustoću piksela sa pozadinskim W-LED osvetljenjem. Panel tako ostvaruje do 2560×1440 rezolucije Quad HD za prave kristalno čiste slike s prirodnim i glatkim sRGB bojama. 10-bitni ekran, koji pokreće interni 12-bitni procesor dostavlja 1.07 milijardi boja što je velika razlika od tradicionalnih 8-bitnih ekrana koji sadrže 16 miliona boja.

Bolje mogućnosti povezanja čine život lakšim

Širok raspon povezivanja 272B8QJEB čini savršenim rešenjem za sva poslovna okruženja. Od analognog VGA do digitalnih DVI-Dual Linka, DisplayPort 1.2. i HDMI-a, ovaj model pokriva sve zahteve i omogućuje povezanje s najnovijim uređajima, a omogućuje i brzo punjenje mobilnih uređaja i prebacivanje podataka po brzini do 5.0 gbit/sek zahvaljujući SuperSpeed USB 3.0 tehnologiji. Zahvaljujući dva ugrađena 2W zvučnika, nema potrebe za spoljnim zvučnicima koji zauzimaju prostor, a nudi se i veća privatnost i tiše radno okruženje ugrađenim priključkom za slušalice. Uz to, prikladno razmešten prostor na postolju omogućuje odlaganje smartphona i manjih pribora kako bi radno mesto bilo što urednije i prijatnije.

Pročitajte i tekst:  BenQ BL2405PT – vrhunski kancelarijski monitor!

Ergonomske postavke za zdravije radno mesto

Novi 272B8QJEB monitor kombinuje s EasyRead Mode za jednostavno čitanje s fleksibilnošću SmartErgoBase postolja koje je dizajnirano kako bi omogućilo podešavanje visine, zakrivljenost i rotaciju ugla ekrana i zadovoljio ergonomske potrebe korisnika. Takođe, napredni IPS ekran sa širokim uglovima gledanja od 178 stepeni omogućuje korisnicima gledanje vertikalne i horizontalne slike sa istom lakoćom. Izuzev udobnosti gledanja, novi ekran iskorišćava i inovativnu Flicke-Free tehnologiju zajedno s posebnim LoweBlue Mode-om koji redukuje potencijalno opasne kratke talase plave svetlosti koju proizvode LED ekrani. S manjim umorom za oči i jasnijim slikama, korisnici će moći da se fokusiraju na posao u dužim periodima bez naprezanja očiju.

Široki raspon kvalitetnih monitora za bolju produktivnost

Philips 272B8QJEB novi je dodatak uspešne linije 27-inčnih QHD monitora dizajnirane za profesionalne korisnike koja uključuje važne karakteristike za one korisnike čije radno mesto zahteva složenija rešenja. Kompanije koje žele da zaštite svoju privatnost mogu se pouzdati u 272B7QPTKEB, prvi Philipsov model iz ove linije s pop-up kamerom koja se uključi kad je vreme sastanaka i skloni na sigurno kad nije u upotrebi. Drugi 272B7QPJEB model omogućuje visoku uštedu energije putem PowerSensora, integrisanog senzora koji prenosi i prima bezopasne infracrvene signale koji utvrđuju da li je korisnik prisutan i automatski redukuje osvetljenje ekrana kada se korisnik udalji i tako štedi više od 80 posto energije. Kada postoji potreba za više monitora jedno uz drugog, DisplayPort output modeli opremljeni su tako da nude opcije vertikalnog i horizontalnog spajanja više monitora zahvaljujući fleksibilnosti njihovih postolja.

Pročitajte i tekst:  Nova serija Philipsovih monitora za profesionalne korisnike

Novi Philips 272B8QJEB dostupan je od marta ove godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od: 31.729,00  din. (bez PDV-a)

Za više informacija o Philips modelima: www.philips.com/monitors

Tehničke karakteristike: Philips 272B8QJEB

Vrsta LCD monitora Tehnologija IPS
Vrsta pozadinskog osvetljenja W-LED sistem
Veličina monitora 27 inča / 68.5 cm
Efektivno područje pregleda 596.7 (H) x 335.7 (V)
Optimalna rezolucija 2560 x 1440 @ 60 Hz
Ugao gledanja 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Osvetljenje 250 cd/m²
Razmera kontrasta (uobičajeno): 1000:1
Boje monitora 1.07 milijardi boja
Raspon boja (uobičajeno) sRGB
Praktične karakteristike ·         Ugrađeni zvučnici: 2 W x 2

·         Power On/Off, Menu, SmartImage, Input, Osvjetljenje, Kensington lock, VESA mount (100x100mm)

·         Plug & Play kompatibilnost: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Mogućnost povezivanja ·         Signal Input: VGA (Analog), DVI-Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 – Sync Input: Separate Sync, Sync on Green – Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

 

Održivost ·         Okolina i energija: EnergyStar 7.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS, Lead-free, Mercury Free, PVC/BFR free housing

·         Reciklirajuće pakovanje: 100 %

·         Post-consumer reciklirajuća plastika: 85%

Propisi i odobrenja ·         Odobreno: CE Mark, FCC Class B, SEMKO, cETLus, CU-EAC, TCO edge, TUV Ergo, TUV/GS, EPA, WEEE, ICES-003, UKRAINIAN, CCC, MEPS, PSE, RCM, VCCI
Kućište ·         Prednji okvir: Crna boja

·         Zadnji okvir: Crna boja

·         Foot: BlackFinish: Tekstura