Novi kralj mobilne fotografije – Huawei Mate 30 Pro

Huawei je danas dobio najviše ocene na DkOMark testu za sistem kamera na HUAWEI Mate 30 Pro pametnom telefonu. SuperSensing Cine kamera Mate 30 Pro telefonu dobila je ukupnu ocenu 121, četiri boda više od druge najbolje ocene, koja iznosi 117, kao i najveću ocenu za fotografiju – 131 bod. Oba priznanja čine HUAWEI Mate 30 Pro novim kraljem mobilne fotografije, i podižu kriterijume konkurenciji.

DxOMark, sistem rangiranja fotografija koji temeljno procenjuje kvalitet fotografija nastalih pametnim telefonom, objavio je da se integrisani četvorostruki sistem kamera na HUAWEI Mate 30 Pro telefonu, uključujući inovativnu SuperSensing i Cine kameru, nalazi na mestu broj jedan na ukupnom DxOMark testu kamere. Postizanjem statusa broj jedan, najnoviji vodeći uređaj kompanije Huawei jača reputaciju brenda kao kralja mobilne fotografije.

„Sa ukupnom ocenom kamere na DxOMark testu od 121, Huawei Mate 30 Pro novi je broj jedan na našoj rang listi kamera. Novi rekord je postignut u velikoj meri zahvaljujući fenomenalnoj oceni za fotografiju, koja iznosi 131 bod, što je punih pet bodova ispred prethodnog lidera “, prokomentarisali su iz DxOMark kompanije.

Revolucionarni sistem kamera HUAWEI Mate 30 Pro telefona sadrži 40MP SuperSensing Camera, 40MP Cine Camera, 8MP Telephoto Camera i 3D Depth Sensing Camera. SuperSensing Cine Camera je dualni glavni sistem kamera koji pruža zadivljujuće fotografije, uključujući široki ugao u noćnom režimu, široki ugao sa opcijom HDR+ i fotografije portreta sa Pro-Bokeh efektom.

Pročitajte i tekst:  Pronađite omiljeni pametni telefon ovog proleća

SuperSensing Camera od 40MP sa RYYB rasporedom boja dizajnirana je tako da privuče više svetlosti i time osigura da telefon HUAWEI Mate 30 Pro pravi veoma detaljne i jasne fotografije pri uslovima veoma slabog osvetljenja. Uz ISP 5.0 Image Signal Processor, HUAWEI Mate 30 Pro pravi fotografije i video snimke najboljeg kvaliteta.

Huawei Mate 30 Pro telefon može da snima profesionalne video snimke u bioskopskim tonovima. Cine Camera poseduje senzor veličine  1/1.54 inča sa maksimalnom ISO vrednošću od 51200 za snimanje videa, uključujuići Ultra Slow-motion videa sa 7680 frejmova u sekundi, kao I 4K Ultra-Wide Time-lapse video pri slabijem osvetljenju.

Predstavljanjem Mate 30 serije kompanija Huawei je redefinisala mogućnosti  pametnih telefona i podstakla korisnike da preispitaju fotografiju i videografiju.

Za više informacija o DxOMark testovima posetite www.dxomark.com.