Novi Philips Momentum monitor dizajniran za Xbox

Gejming scena drastično se promenila u posljednjih godinu dana zbog implementacije HDMI 2.1, novog poboljšanja u povezivanju koje podržava niz visokih rezolucija videa i stope osvežavanja uključujući 4K pri 12Hz-a, novi nivo za igrače konzola. Tako su pre nekoliko meseci, ljubitelji konzola pozdravili i prvi model u novom rangu Philips Momentum serije dizajnirane za Xbox, 559M1RYV (55” / 139.7 cm diag.).

Monitori Philips Momentum serije dizajnirane za Xbox konzolu, kreirani su kako bi pružili ultimativno iskustvo za novu generaciju konzola uključujući novi HDMI 2.1 koji omogućuje igranje na konzoli nove generacije s 4K rezolucijom i bržom stopom osvežavanja od 120Hz za ultra jasne i glatke gejming performanse. Sada je portfolio Philips Monitorsa proširen i uključuje nove 329M1RV (31.5”/80 cm diag.) i 279M1RV (27” / 68.5 cm diag.) modele.

Oslobodite svoj puni potencijal

Ovaj vrhunski portfolio zadovoljava nove standarde najnovijih Xbox konzola i želje igrača nove generacije, omogućujući sinergiju najboljeg iskustva igranja i vrhunskog dizajna. Tako je sada moguće igrati na ultra-clear 4K rezoluciji sa stopom osvežavanja od 120Hz-a jednostavno povezujući Xbox seriju X putem HDMI 2.1. Brža stopa osvežavanja osigurava igračima prednost nad protivnicima, jer su pokreti glađi i jasniji, što omogućuje i lakše ciljanje. Uz nisku latenciju i brz odziv piksela, to doprinosi i puno glađem igranju i realističnijem iskustvu, što je ujedno i velika prednost kod igranja video igara koje zahtevaju brze pokrete.

Pročitajte i tekst:  Novi Philips USB docking monitor

Philips Momentum monitori donose karakteristike dizajnirane za Xbox, a kao što su ultra-clear 4K rezolucija pri minimalnoj brzini osvežavanja od 120 Hz-a, HDR podrška, varijabilna stopa osvežavanja za glatko igranje s uvek niskom latencijom. Philips Momentum 329M1RV, dolazi s sertifikovanim VESA DisplayHDR 400, koji donosi značajno poboljšanje u odnosu na uobičajene SDR ekrane, kreirajući zadivljujuće osvetljenje, kontrast i boje. S druge strane, Philips Momentum 279M1RV ima sertifikovani VESA DisplayHDR 600 s vrhunskim osveženjem i povećanim rasponom boja za realističan prikaz efekata u igrama i filmovima. Fluidno iskustvo igranja bez zastajkivanja osigurano je i zahvaljujući AMD FreeSync™ Premium tehnologiji.

Najbolji kvalitet za one najzahtevnije igrače

Nova dva Philips Momentum monitora nisu samo odlično rešenje za konzole nove generacije, već su kompatibilni i za PC gaming – idealna veličina Philips Momentum 279M1RV modela pruža podjednako igračima na konzoli i PC gejmerima karakterstike koje zaslužuju čineći igranje boljim i zabavnijim s visoko zahtevnim karakteristikama. Ovaj model dolazi i s IPS Nano panelom, koji pruža realistični prikaz boja kroz široki ugao gledanja bez promene u nijansama, postižući i do 98% pokrivenosti DCI-P3 lestvice boja. To ovaj monitor čini idealnim izborom za vrhunski prikaz slike, bolju produktivnost i izuzetno iskustvo igranja. Ovaj model dolazi i s USB-C priključkom, tankim plug-in kablom koji istovremeno omogućuje prenos podataka i punjenje uređaja. Uz to, monitor je sertifikovan NVIDIA® G-SYNC®, što znači da sinhronizuje brzinu osvežavanja monitora s grafičkom karticom za još glađe iskustvo igranja koje osigurava lepe vizuale i izetan nivo kompetitivnosti korisnika.

Pročitajte i tekst:  XPG vas poziva da se takmičite i osvojite vredne nagrade

Zadivljujuć iznutra i spolja

Novi Momentum monitori okarakterisani su elegantnim dizajnom napravljenim od vrhunskih materijala, što im je osiguralo osvajanje nagrade Red Dot 2020. Oba gejming modela ostavljaju dobar utisak svojim upečatljivim postoljem koje pruža solidnu prisutnost i nudi odličan stilski izbor za bilo koju postavku igara. Štaviše, oba modela opremljena su Philipsovom tehnologijom Ambiglow, koje stvara novu dimenziju gledanja, kreirajući oreol svetlosti oko monitora u odabranim bojama.

Dodatno iskustvo pruža i DTS zvuk, koji osigurava vrhunsku projekciju zvuka, zajedno s bogatim basom, poboljšanjem dijaloga i maksimalnim nivoom zvuka bez seckanja ili izobličenja.

Philips 329M1RV i 279M1RV biće dostupni od novembra ove godine po preporučeninm maloprodajnim cenama od:

Philips 329M1RV 129 111 dinara.

Philips 279M1RV 117 363 dinara.