Novi telefon privlačan za mlade – HUAWEI P smart

HUAWEI je predstavio savršenu kombinaciju mode i tehnologije – potpuno novi P smart uređaj. HUAWEI P smart sadrži novi EMUI 8.0 operativni sistem (zasnovan na sistemu Android 8.0) sa fokusom na dizajnu FullView displeja. Uz ekskluzivni Face Beauty algoritam, opciju za snimanje pokreta i ostale funkcije, ovaj telefon je kao stvorena za mlađe kupce.

FullView displej: maksimalno povećajte svoje iskustvo gledanja

Industrija pametnih telefona je ušla u eru displeja bez okvira. Kao moderan telefon sa HUAWEI FullView displejom, HUAWEI P smart sadrži Full-HD ekran veličine 5,65 inča, sa odnosom 18:9, koji pokriva više od 76% kućišta i nudi veću širinu ugla gledanja nego ikada. Uz odličnu arhitekturu, slaganje komponenti i 2,5D dizajn zaobljenog ekrana, HUAWEI P smart pruža još kompaktniji i udobniji osećaj držanja. Tanko metalik kućište, ravna i nežna površina zadnje strane i tri antene vešto skrivene na gornjim i donjim delovima kućišta, uspešno zaobilaze estetiku tradicionalnog trodelnog dizajna kućišta. HUAWEI P smart sadrži jedinstveni One-touch Split-Screen režim rada koji omogućava simultano korišćenje dve aplikacije (napomena: zavisi od svojstva aplikacija koje sami instalirate) i nudi još više mogućnosti korišćenja mobilnog telefona.

Pametne opcije Face Beauty i Gesture Shot: Kamere pametnog telefona znaju šta želite

Kako bi ispunila potrebe modernih mladih korisnika čije navike odlično poznaje, HUAWEI P smart sadrži dvostruku zadnju kameru od 13MP + 2MP i niz opcija za savršene fotografije. Zahvaljujući unapređenoj zadnjoj kameri i dvostrukom zamućivanju slike na 16 nivoa, telefon HUAWEI P smart stvara bokeh efekat impresivnog kvaliteta što, u kombinaciji sa velikim otvorom blende, fotografijama daje poseban osećaj dubine. Pored znatno veće preciznosti i brzine fokusa, njegova HD kamera se može pohvaliti i fokusiranjem u realnom vremenu, čime omogućava precizno slikanje uzbudljivih trenutaka. Ova serija sadrži Hisilicon ISP procesor sa boljim prikazom boja i smanjenim šumom, što vam omogućava da pravite dobre slike u svakoj prilici. Za kvalitetnije noćne fotografije, u HUAWEI P smart ugrađeno je pet grupa preciznih sočiva koja stvaraju jasnije i čistije slike pri slabijem osvetljenju. Prednja kamera od 8MP omogućava i slikanje portreta, a temeljnim proučavanjem obimnih uzoraka prethodnih modela obezbeđeno je preciznije prepoznavanje ljudskog lica i razlikovanje pola osobe koja se slika. HUAWEI P smart poseduje i opciju Gesture Shot koja vam omogućava da uslikate selfi jednostavnim pokretom ruke.

Pročitajte i tekst:  Najbolje igre ove sezone, BESPLATNO uz odabrane Radeon RX kartice

Neometano iskustvo korišćenja uz EMUI 8.0 plus KIRIN 659 procesor

Razvijen na osnovu naprednog obrađivanja masovnih podataka, EMUI 8.0 je najpraktičniji operativni sistem kompanije HUAWEI ikada. Pomoću dubokog povezivanja sistema EMUI 8.0 i Kirin procesora, mašinskog učenja, inteligentne percepcije i ostalih odlika, HUAWEI P smart inteligentno uči o navikama korisnika, precizno predviđa njihovo ponašanje i tačno podešava CPU da bi unapred oslobodio prostor za rad aplikacije uz neometano iskustvo korišćenja. Ovaj uređaj poseduje Kirin 659 procesor, napravljen za čipove srednjeg i boljeg kvaliteta koje karakteriše veća energija.

Bezbedno prepoznavanje otiska prsta i pojačana snaga

HUAWEI P smart poseduje Fingerprint 4.0 mehanizam koji očitava otisak prsta za 0,3 sekunde uz verovatnoću pogrešnog čitanja (FRR) manju od 2% i verovatnoću prihvatanja lažnog otiska (FAR) manju od 1/50 000. Pored toga, HUAWEI je na ovoj osnovi razvio revolucionarne aplikacije kao što su navigacija na osnovu otiska prsta, slikanje i deaktivacija alarma otiskom prsta, čime je stvoreno brže i inteligentnije iskustvo korišćenja HUAWEI P smart uređaja.

Pored toga, zahvaljujući HUAWEI tehnologiji veštačke inteligencije, HUAWEI P smart nudi više visoko kvalitetnih, praktičnih iskustava, kao što su One-touch Split-screen, Phone Clone, HUAWEI Share i Dual Bluetooth povezivanje, što vam omogućava da uživate u uslugama poput onih koje pruža dobar asistent.

Dugo trajanje baterije je jedna od osnovnih prednosti HUAWEI telefona u poređenju sa ostalim proizvođačima. Kako bi se obezbedilo duže trajanje baterije telefona sa FullView displejom u HUAWEI P smart ugrađena je baterija od 3000 mAh (tipična vrednost) koja, u kombinaciji sa tehnologijom uštede energije Inteligent Power-savig 6.0, osigurava rad HUAWEI P smart telefona tokom celog dana. Istovremeno, podržava pravovremeno otkrivanje aplikacija koje troše mnogo energije, kao i detaljni test utroška snage i optimizaciju jednim klikom.

Pročitajte i tekst:  Ekskluzivno: Testirali smo Motorola Moto G100 – Brzina bez kompromisa