OnePlus će 21. jula na inovativan način premijerno predstaviti najnoviji model – OnePlus Nord

Dana 21. jula 2020., OnePlus će predstaviti prvi OnePlus Nord uređaj – najnoviji dodatak liniji brendiranih pametnih telefona globalne tehnologije. OnePlus je odoleo izazovima industrijskih standarda i održao je prvo svetsko predstavljanje proizvoda u potpuno virtuelnoj realnosti za OnePlus 2. Danas, pet godina kasnije, to nasleđe se nastavlja debitovanjem Nord-a na prvom svetskom AR predstavljanju pametnog telefona.

Kao brend izgrađen na nepokolebljivoj podršci svoje globalne zajednice, OnePlus je posvećen tome da korisnicima pruži uzbudljive i osvežavajuće doživljaje koji su bitni. Ovaj novi format omogućava da OnePlus predstavi Nord ne samo na do sada neviđen način, već i da iskoristi AR tehnologiju koja korisnicima omogućava da proizvod dožive iz bezbednosti svojih domova.

„OnePlus Nord predstavlja novi početak za kompaniju OnePlus i pruža nam mogućnost da našu tehnologiju delimo sa više ljudi širom sveta“, kaže Paul Yu, direktor kompanije OnePlus Nord. „Za ovo predstavljanje želimo da se svi udobno smeste, opuste i po prvi put dožive naš novi telefon u udobnosti svoje dnevne sobe. Smatramo da upoznavanje Nord-a na mnogo ličniji i intimniji način savršeno odražava našu ambiciju da OnePlus doživljaj učinimo dostupnijim korisnicima.“

AR predstavljanje OnePlus Nord proizvoda može se doživeti putem AR aplikacije OnePlus Nord koja je dostupna na Google Play Store i Apple App Store. Događaj predstavljanja će početi u 16h po srednjeevropskom vremenu ili u 15h po britanskom vremenu.

Pročitajte i tekst:  HONOR predstavio Magic UI 3.0 ažuriranje za seriju HONOR 20 i HONOR View 20