Orion eMobility slavi 100.000. punjenje putem aplikacije

Orion eMobility, lider na polju pružanja usluga iz oblasti elektromobilnosti, obeležava impresivan jubilej u Srbiji – STO HILJADA punjenja električnih vozila u Srbiji preko njihove mobilne aplikacije. Ovaj događaj predstavlja važan momenat za projekat, jer predstavlja dokaz uspeha i prihvatanja tehnologije od strane lojalnih korisnika. Orion eMobility aplikacija je prepoznata kao najkorišćenija aplikacija za punjenje električnih vozila na tržištu, zahvaljujući svojoj pouzdanosti i širokoj mreži punjača.

U okviru kompanije Orion telekom najavljuju da će uskoro implementirati 1000. punjač, što dodatno širi njihovu već obimnu mrežu punjača širom Srbije i regiona. Sa stabilnom infrastrukturom brzih i sporih punjača, Orion eMobility omogućava korisnicima bezbrižna putovanja, garantujući da je pristup punjenju uvek dostupan. Konstantna težnja ka unapređenju mreže i aplikacije samo potvrđuje njihovu posvećenost kvalitetu i inovacijama.

Orion eMobility i budućnost e-mobilnosti

U eri kada „zelena“ energija i održivi razvoj dobijaju na značaju, električna vozila predstavljaju budućnost transporta. Ranije, vlasnici električnih vozila su se suočavali sa izazovima poput planiranja putovanja zbog ograničene infrastrukture za punjenje. Orion eMobility je odgovorio na ove izazove razvijanjem mreže elektro punjača koja korisnicima omogućava da lako planiraju svoja putovanja ne samo u Srbiji i regionu, već i u Evropi.

Mobilna aplikacija omogućava korisnicima da na interaktivnoj mapi pronalaze elektro punjače, rezervišu vreme punjenja, pokrenu punjač i izvrše plaćanja. Sada, sa dodatkom mogućnosti korišćenja RFID kartice, koja se može izraditi na zahtev, korisnicima je omogućeno još lakše i sigurnije upravljanje punjenjima. Orion eMobility aplikacija je besplatna i dostupna za preuzimanje na Android i iOS uređajima, čineći uslugu dostupnom širokom krugu korisnika.

Pročitajte i tekst:  AOC predstavlja svoj praznični vodič za poklone

Infrastruktura Vs dostupnost električnih vozila

U poslednjih nekoliko godina, Srbija je svedočila impresivnom rastu broja električnih vozila (EV) na svojim putevima. Sa više od 1700 registrovanih električnih vozila u upotrebi i brojem koji raste svakim danom, potreba za pouzdanom infrastrukturom punjača nikada nije bila veća. U odgovoru na ovaj rast, Orion eMobility je bio na čelu inicijative za instalaciju velikog broja punjača širom zemlje, uključujući i brze punjače koji omogućavaju vozačima da napune svoja vozila za manje od 30 minuta.

Zahvaljujući ovim naporima, Srbija sada ima najgušću mrežu električnih punjača u regionu. Ova dostupnost značajno smanjuje tzv. „anxiety range“ (strah od nedovoljnog dometa) među potencijalnim kupcima EV-a, čineći električna vozila privlačnijim izborom nego ikada pre.

Orion eMobility daje kompletno rešenje za električne punjače

Orion eMobility obezbeđuje celokupnu infrastrukturu potrebnu za efikasno punjenje električnih vozila, uključujući isporuku i instalaciju AC (sporih) i DC (brzih) punjača. Ovi punjači imaju mogućnost softverskog podešavanja jačine punjenja i mogu biti upravljani centralno kroz Orion eMobility sistem. Korisnicima je podrška raspoloživa 24 sata dnevno, svakog dana u godini, što omogućava visok nivo dostupnosti i sigurnosti.

U svim zemljama Evropske unije, ali i u Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji i mnogim drugim zemljama, Orion eMobility je već dostupan. Svojim sveobuhvatnim rešenjima za električne punjače uvodi korisnike u budućnost e-mobilnosti, podstičući ekološku svest i prilagođavanje globalnim trendovima očuvanja životne sredine. Za više informacija, posetite orion-emobility.rs.