Ovaj uređaj bi svi želeli da imaju u svojoj kući

Kompanija LG Electronics (LG) će na predstojećem sajmu CES 2024 predstaviti inovativnu mašinu za pranje čaša – LG mycup. Zahvaljujući modernim tehnologijama, korisnici će unaprediti higijenu čaša za svakodnevnu upotrebu. Takođe, sofisticirani dizajn ovog uređaja pokazuje koliko je kompanija LG posvećena ekološkoj održivosti. S obzirom na sve veći broj ekološki osvešćenih potrošača, LG mycup život čini jednostavnijim i podstiče redovnu upotrebu čaša za višekratno korišćenje.

Ovaj praktični uređaj ostavlja korisniku mogućnost da svaku čašu opere posebno, jednostavnim ubacivanjem u mašinu i odabirom jedne od dve opcije za pranje: Quick Wash ili Extra Wash, a sve to može da prati preko LG mycup aplikacije. Na gornjem ekranu prikazaće se status pranja, a aplikacija obaveštava o završetku ciklusa.

Obe funkcije koriste vrelu vodu od 65 °C, kako bi čaše bile temeljno i efikasno oprane. Quick Wash koristi tehnologiju rasprskavanja mehurića da bi se unutrašnjost čaše očistila za samo 30 sekundi. Extra Wash će, zahvaljujući mlaznicama koje usmeravaju vodu u više pravaca, efikasno ukloniti i najmanje tvrdokorne ostatke poput onih koji ostaju nakon mlečnih proizvoda, a zatim ih vrelim vazduhom osušiti.

LG mycup je tanka i kompaktno dizajnirana, kako bi zauzimala što manje prostora, uz maksimalno efikasne performanse. Zahvaljujući malim dimenzijama, savršeno se uklapa u različita okruženja – od modernih kafića, preko prometnih kancelarija, do obrazovnih institucija. Jednostavan, a moderan dizajn kombinuje funkcionalnost i estetiku, što odgovara svakom enterijeru.

Pročitajte i tekst:  Kombinacija za najbolje gejmersko iskustvo – PS4Pro i Sony 4K HDR TV

Kako bi u sklopu vizije “Bolji život za sve” ispunila ESG principe na koje se obavezala (Environmental, Social, Governance), LG mycup je inkorporirala ekološki napredne tehnologije LG mašina za pranje sudova, radi što veće uštede vode. Na primer, tehnologija rasprskavanja mehurića značajno smanjuje potrošnju vode, uz izuzetno visoke standarde čistoće. LG mycup treba da podstakne što više ljudi da češće koriste višekratne čaše i žive karbonski neutralno.

„Kompaktna i jednostavna LG mycup brzo i efikasno pere čaše zahvaljujući naprednim performansama i promoviše održiv način za očuvanje planete i buduće generacije. Nastavićemo da razvijamo uređaje koji imaju pozitivni uticaj na svakodnevni život naših korisnika i okolinu, kako bi ostvarili bolju i čistiju budućnost”, rekao je Lyu Jae-cheol, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solutions.

Posetioci CES 2024. sajma biće u prilici da isprobaju LG mycup, kao i da se upoznaju sa svim ostalim inovacijama kompanije, na LG štandu od 09. do 12. januara (#16008, Las Vegas Convention Center).