Ovo je novi 40” Philips biznis monitor s Thunderbolt 4 priključkom za ekstra brzi prenos podataka

Brzi prenos podataka čini brza poslovna rešenja. S ciljem ekstra produktivnosti, Philips predstavlja novi biznis monitor 40B1U6903CH. Opremljen je velikim ekranom od 39,7 inča (dijag. 100 cm), rezolucijom 5K2K (5120 x 2160) i brzim, višenamenskim Thunderbolt 4 docking rešenjem.

Novi način rada

Thunderbolt 4 docking je fleksibilno i svestrano rešenje – omogućujući prenos podataka brzinom od 40 Gbps s dvosmernom propusnošću, kompatibilan je i s predhodnim Thunderbolt žičanim vezama, USB-om i DisplayPortom. Philips 40B1U6903CH idealno je rešenje za profesionalce koji traže brz prenos podataka, brzu (1 Gbit/s) Ethernet vezu i mogućnost isporuke energije od 90 W na povezane uređaje.

Ugrađena web kamera za poboljšane video sastanke

 Uz Thunderbolt 4 docking, još jedan ključni adut za optimalnu produktivnost je i ugrađena web kamera od 5MP za visokokvalitetne pozive na sastanke. Optimizovana za bolji video doživljaj, ugrađena web kamera ima i noise-cancelling mikrofon, kao i praktičan Windows Hello sertifikat – napredni senzori za prepoznavanje lica prijavljuju svakog korisnika na sve njegove Windows naloge za svega nekoliko sekundi.

Vizuelne performanse

Osim navedenih performansi, Philips 40B1U6903CH je opremljen i performansama za impresivno vizuelno iskustvo.

Kako bi se izbegli potencijalno štetni  efekti dugog izlaganja plavom svetlu, ovaj monitor je sertifikovan kao TUV Rheinland Eyesafe RPF 50; što znači da je plavi svetlosni filter uvek uključen. Uz to, monitor je dizajniran s uglovima gledanja od 178/178 stepeni putem IPS tehnologije tako da je sadržaj koji se gleda vidljiv iz gotovo svakog ugla. Takođe, slike ostaju oštre na ekranu uz VESA Certified DisplayHDR 400.

Dodatne performanse

Pročitajte i tekst:  AMD osnažuje liderstvo na laptop tržištu sa AMD Ryzen 8040 serijom koja donosi Ryzen AI

Osim vizuelno privlačnih performansi, Philips 40B1U6903CH takođe je dizajniran za maksimalnu udobnost – opremljen je kompaktnom ergo bazom koja se naginje, okreće i prilagođava željama korisnika. Takođe je vredno spomenuti da je praktičnost od najveće važnosti za ovaj monitor i da se može pohvaliti kukicom za slušalice za jednostavno korišćenje.

Kao dodatak arsenalu performansi, Philips 40B1U6903CH je opremljen i MultiClient integrisanim KVM prekidačem koji je idealan za upravljanje multi monitor načinu rada jednostavno putem tastature i miša. Osim toga, PowerSensor karakteristika korisnicima štedi do 80 % troškova energije smanjujući osvetljenje monitora kada se monitor ne koristi.

Dostupnost

Zahvaljujući svim performansama, Philips 40B1U6903CH idealan je za profesionalce koji traže brzo rešenje bez kompromisa. Monitor je dostupan od juna ove godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 216.980 dinara.