Ekskluzivno: Ovo je novi Motorola telefon koji će potpuno poremetiti konkurenciju – “I Šta ćemo sad?”

Motorola predstavlja model g82 5G, najnovijeg člana svoje g porodice, koji se izdvaja izuzetnim ekranom, audio iskustvom i munjevitim brzinama. Opremljen najnaprednijim ekranom ikada na nekom modelu g serije, Motorola g82 dolazi i sa multidimenzionalnim Dolby Atmos zvukom i stereo zvučnicima, kamera sistemom stvorenim da zabeleži sve ono što je vama važno, kao i baterijom koja se stara da sve bude spremno onda kada vi to želite.

Uz Motorolu g82 5G, možete da uživate u preko milijardu nijansi živopisnih boja na 6.6” Full HD+ pOLED displeju. Ovo znači da možete da vidite beskrajne kontraste dubljih crnih i bogatije boje zahvaljujući briljantnoj 10-bitnoj dubini boja sa 64x više kombinacija u poređenju sa 8-bitnim displejima. Plus, Night Mode se stara da vaše oči budu zaštićene dok gledate omiljen sadržaj na kristalno čistom ekranu.

Sa ultrabrzim 120Hz osvežavanjem ekrana, možete da uživate u glatkim prelazima na displeju, a kako bi celokupno multimedijalno iskustvo bilo podignuto na nov nivo, Dolby Atmos® kombinuje dual stereo zvučnike kako bi vlasnici Motorole g82 5G mogli da iskuse širi raspon i oštrinu zvuka – otkrivajući vam tako nove detalje u pesmama i filmovima. Korisnici mogu da kreiraju i svoj lični koncert uz pametno pojačalo koje im dozvoljava da povise glasnoću zvuka bez gubljenja kvaliteta.

Kako zabava nikada ne bi prestala, Motorola g82 5G poseduje 5.000mAh bateriju koja pruža sate i sate bezbrižnog korišćenja uređaja. A u slučaju da vam ipak ponestane snage, TurboPower™ 30W punjenje vam pomaže da bateriju vrlo brzo vratite u zeleno.

Pročitajte i tekst:  Huawei Health: Da li ste isprobali opciju Record your sleep?

Uhvatite život iz svakog ugla

Bez obzira na trenutak u kom se nalazite, Motorola g82 5G ima kameru koja će vam pomoći da ga zabeležite. Uređaj dolazi sa 50MP glavnom kamerom koja koristi Quad Pixel tehnologiju, 8MP 2-u-1 sočivom sa ultraširokim objektivom i dubinskim senzorom za dve jedinstvene perspektive i 2MP Macro vision kamerom za slikanje najsitnijih detalja, dok je na prednjoj strani smeštena 16MP selfi kamera sa DualCapture modom koji korisnicima dozvoljava da u isto vreme snimaju prednjom i zadnjim kamerama.

Kada se sunce spusti, na scenu stupa Night Vision mode koji pruža zapanjujuću jasnoću u uslovima lošijeg osvetljenja. Poseban dodatak je i optička stabilizacija slike (OIS), koja omogućava oštre fotografije bez podrhtavanja kada slikate pri slabom osvetljenju.

Postignite sve uz 5G brzine

Opremljena Snapdragon 695 procesorom, Motorola g82 5G donosi 30% brže performanse za neometan gejming, pouzdan 5G striming i profesionalnu fotografiju bez ikakvih zastajkivanja. Bez problema ćete u trenutku moći da pogledate mape za vaše najveće avanture, preuzmete najnoviju epizodu omiljene serije i organizujete video pozive sa prijatejima uz kristalnu audio i video jasnoću.

Najnoviji softver i najbolja bezbednost

Motorola g82 5G uključuje čistu verziju Android 12 operativnog sistema, koji donosi još ličnije, bezbednije i lakše korišćenje telefona. Uz podešavanja privatnosti, korisnici jasno vide koje aplikacije su pristupale lokaciji uređaja, kameri ili mikrofonu, čineći davanje dozvola još lakšim. Telefon je opremljen i ThinkShield for mobile platformom, koja nudi nekoliko slojeva zaštite kako bi svi podaci na uređaju bili maksimalno zaštićeni i bezbedni. A za gejmere, uz novi Android operativni sistem, čekanje na preuzimanje igrica sada je stvar prošlosti.

Pročitajte i tekst:  Xiaomi 12S serija koja je zajednički kreirana sa kompanijom Leica predstavljena u Kini

Uz MyUx, korisnici dobijaju još veću kontrolu nad uređajem, bilo da je u pitanju prilagođavanje podešavanja za zabavu, menjanje boja i fontova ili korišćenje Gestures funkcije za lakšu svakodnevnu interakciju sa telefonom.

Dostupnost,

Motorola g82 5G (6/128GB) će u Srbiji biti dostupna krajem maja po ceni od 39.990 rds.