Ovo je pametna grejalica uz koju ćete uštedeti električnu energiju

Ukoliko ste u potrazi za idealnom grejalicom koja će se uklopiti u vaš prostor, Mi Pametna grejalica S je savršeno rešenje imajući u vidu njene dimenzije, ali i snagu od 2200W. Kompaktan dizajn ovog uređaja osiguraće da se uklopi u svaki prostor – svi rubovi i uglovi su zaobljeni te nećete morati da brinete oko potencijalnih povreda koje mogu nastati ako slučajno udarite u nju, a odlična stvar je da zbog nogara grejalica ne može da klizi po podu. Takođe, imajući u vidu malu težinu, 5,7 kg, jednostavna je za transport, a može se koristiti i u kupatilu zbog svoje zaštite od vode koja je potvrđena IPX4 sertifikatom.

Mi Pametna grejalica S idealna je za grejanje prostorija do 46m2 jer poseduje čak šest nivoa temperature – 18, 20, 22, 24, 26 i 28 ºC, a zahvaljujući snazi od 2200V može zagrejati sobu za samo 10 minuta. To je moguće zahvaljujući dvosmernom sistemu koji omogućava ravnomerno širenje toplote u dva smera bez isušivanja vazduha.

Ono što treba napomenuti je i da zahvaljujući preciznom digitalnom termostatu možete osigurati održavanje zadatog nivoa temperature, ali i uštedeti električnu energiju i to na sledeći način. Kada je temperatura u prostoriji niža od podešene, Mi Pametna grejalica S će zagrevati prostoriju – nakon dostizanja željene temperature, uređaj će se isključiti, odnosno raditi samo kada je potrebno da se održi temperatura.

Pročitajte i tekst:  Uhvatite svetlost i u najmračnijem danu godine sa Sony 100mm STF objektivom

Podešavanje temperature možete izvršiti manuelno, preko mobilnog telefona ili putem glasovnih komandi. Pomoću Mi Home aplikacije moguće je da upravljate ovom grejalicom gde god se nalazite – možete je uključiti kada krenete sa posla kako bi vas čekao topao dom. Takođe, ova aplikacija poseduje i Child lock opciju koja osigurava da deca neće moći da je upale ili promene zadate parametre. Pored toga, uređaj poseduje i dvostruki sigurnosni sistem koji obezbeđuje da se uređaj automatski isključi u slučaju pada ili kako bi se izbeglo pregrejavanje.

Što se tiče glasovne kontrole, Mi Pametnu grejalicu S je moguće kotrolisati pomoću Google Asistant ili Amazon Alexa. Ono što izdvaja ovu grejalicu je i ručka koja može biti idealna za kačenje odeće ili peškira jer može izdržati težinu do 1,5 kg. Ovaj uređaj ne proizvodu buku te je odličan za sve sobe jer ćete uživati u toplom domu zahvaljujući njemu.

Više informacija na linku: https://mi-srbija.rs/smart-home/grejalice/mi-pametna-grejalica-s