“PC Game Pass” od danas zvanično lansiran i u Srbiji!

Igrači sada mogu da se pridruže PC Game Pass-u i odmah dobiju pristup biblioteci stotina kvalitetnih PC igara na Windows-u, uključujući nove igre iz Xbox Game Studios-a prvog dana, Bethesda igre, članstvo u EA Play-u i ekskluzivne pogodnosti za članove u Riot igrama. Nove naslove koji će uskoro biti dostupni sa PC Game Pass-om uključuju Minecraft Legends (18. april), Redfall (2. maj) i još mnogo toga.

PC Game Pass je dostupan u Srbiji po ceni od 800,00 RSD mesečno. Novi članovi koji žele da se pridruže PC Game Passu mogu da posete xbox.com/pcgamepass da saznaju više o tome kako se prijaviti.

Da bismo proslavili lansiranje, novi članovi u Srbiji će u ograničenom vremenskom periodu dobiti posebnu ponudu “3 meseca za 1 dolar”. Oni koji su bili deo našeg Insajder programa dobiće dodatna 2 besplatna meseca PC Game Pass članstva, bez potrebe za daljim radnjama.

Xbox je posvećen širenju gejming zajednice kako bi radost igranja preneo na sve ljude. Radujemo se jer je PC Game Pass sada dostupan igračima iz ukupno 86 zemalja širom sveta, tako da mogu da igraju stotine igara zajedno sa svojim prijateljima i porodicom.

Pročitajte i tekst:  Zabeleži svoju priču: Pridruži se Xiaomi Imagery Awards 2023