Pet razloga zašto je TECNO Pop 7 najbolji budžetni telefon koji možete da kupite

TECNO pop 7 možda ima nisku cenu, ali njegove mogućnosti značajno nadilaze klasu unutar koje se nalazi. Ukoliko tražite pristupačan telefon razumne cene, TECNO Pop 7 nudi sve što vam je potrebno, ali i poneku stvarčicu više od onoga što su korisnici navikli da vide unutar budžetne klase pametnih telefona. Izdvojili smo 5 razloga zbog kojih bi ovaj model definitivno trebalo da se nađe na vašoj listi smartfona koje planirate da kupite.

Displej

TECNO Pop 7 poseduje veliki IPS ekran dijagonale 6.6 inča koji je savršen za surfovanje internetom, kao i uživanje u omiljenim filmovima, serijama i knjigama.

Tekst na ekranu rezolucije 720 x 1612 izuzetno je čitljiv pa samim tim se eliminiše potreba za preteranim zumiranjem i skrolovanjem, a multi-touch mogućnost IPS displeja dodatno unapređuje brzinu odziva prilikom svakog dodira displeja.

Memorija

Više memorije u telefonu olakšava rad sa više aplikacija u isto vreme, kao i bilo koju drugu aktivnost na telefonu. Zahvaljujući mogućnosti proširenja radne memorije, TECNO Pop 7  dolazi sa 4GB RAM-a, kao i 64GB interne memorije.

Proširena RAM memorija 2.0 omogućava korišćenje dodatnih 2GB memorije pretvorene u RAM, kako bi POP 7 radio neometano i brzo, bez obzira na to koliko je određeni zadatak zahtevan.

Kamere

TECNO Pop 7 na zadnjoj strani krije multi-kamera sistem, kako bi korisnici mogli da kreiraju zapanjujuće fotografije iz svake perspektive. Zahvaljujući autofokus funkciji, Pop 7 smartfon automatski prilagođava fokus kako bi sve što slikate bilo savršeno oštro. Uz LED blic, svaka slika biće vibrantna i svetla, bez obzira da li je pravite po danu, ili u noćnim uslovima.

Pročitajte i tekst:  HUAWEI uvodi tehničku podršku za svoje korisnike

Sa prednje strane smeštena je selfi kamera zaslužna za selfije visokog kvaliteta, ali i video pozive izuzetne jasnoće.

Baterija

Baterija kapaciteta 5.000mAh stara se da ni u jednom trenutku ne ostanete bez preko potrebne energije. TECNO Pop 7 opremljen je Li-Po baterijom koja nudi znatno duži životni vek u poređenju sa drugim tipovima baterija i može da izdrži veći broj punjenja bez gubljenja originalnih performansi.

Napredne funkcije

Sa ugrađenim čitačem otiska prstiju, TECNO Pop 7 korisnicima pruža dodatni sloj bezbednosti, dok integrisani senzor za ambijentalno osvetljenje automatski prilagođava svetlost ekrana u odnosu na prostor u kome se nalazite kako bi imali optimalnu preglednost sadržaja i smanjili napor očiju.

Pop 7 nudi i Dual SIM funkcionalnost koja dozvoljava korišćenje dve SIM kartice unutar kućišta modernih boja koje čine da se ovaj telefon vrlo lako izdvaja od konkurencije.