Philips monitori podižu igranje na novi nivo s Philips Evnia 32M2C5500W

S obzirom na to da se sezona praznika brzo približava, gejmeri  dobijaju priliku za uživanje. Dolazi novi model u gejming asortimanu Evnia monitora, najnovija najava iz portfolija Philips monitora: Philips Evnia 32M2C5500W. Dizajniran i opremljen za pružanje brzine, imerzivnog iskustva i udobnosti gejmerima svih profila, ovaj monitor osigurava beskrajno uživanje i izvrsnu vrednost upakovanu u elegantan dizajn.

Glavne karakteristike

  • 1000R zakrivljeni dizajn monitora za imerzivno gejming iskustvo
  • Brzi VA panel s Quad HD rezolucijom za jasne slike i široke uglove gledanja
  • Brzina osvežavanja od 240 Hz za izvrsne performanse pri velikim brzinama
  • Okretno postolje podesivo po visini za veću udobnost
  • USB-hub povezivanje za veću jednostavnost i fleksibilnost

“Philips Evnia 32M2C5500W kombinuje brzinu, grafičke performanse i fizičku udobnost koju današnji gejmeri traže, a sve to u jednom lepo dizajniranom paketu koji će svojim korisnicima zasigurno doneti sate užitka. Ovaj monitor biće idealan poklon za vašeg omiljenog gejmera.” – Xeni Bairaktari, direktorka globalnog marketinga i zamenica direktora marketinga EU Philips / AOC Monitors & IT Accessories

Zagrantovan je gejming koji je brz, šaren i pun akcije

Philips Evnia 32M2C5500W pruža sve što današnji gejmeri trebaju kako bi izvukli maksimum iz svojih sesija, uživajući u svojim gejming avanturama na najvišem nivou. 1000R zakrivljeni VA ekran pruža prekrasne slike u kombinaciji s udobnošću širokih uglova gledanja i prijatnim imerzivnim iskustvom koje pomaže gejmerima da uđu u još zahtevnije, zadovoljavajuće iskustvo. Kristalno jasne slike s Quad HD 2560 x 1440 rezolucijom osiguravaju da je svaka slika jasna i bogata bojama (92% DCI-P3 pokrivenost), dok DisplayHDR 400 Certified podiže vizuelnu izvedbu monitora za još jedan nivo s dubljim, realističnijim detaljima.

Pročitajte i tekst:  AMD „Zen3“ EPYC procesori pokreću najbrži nacionalni super-kompjuter Singapura

Osim izvanredne grafike, Philips Evnia 32M2C5500W pruža brzinu i preciznost koje zahteva najnovija generacija gejminga, ne propuštajući ni jedan kadar. Ultra-brza stopa osvežavanja od 240 Hz, nisko ulazno kašnjenjenje, FreeSync Premium Pro i brzi odziv od 0,5 ms MPRT, znače da će čak i najuzbudljivije akcije i avanture uvek biti glatke, brze i neprekidne bez ikakvog kašnjenja, ghostinga ili trzanja. Korisnici će se osećati privučeni ekranom i magičnim iskustvom.

I budući da svaka gejming sesija treba biti užitak i za um i za telo, Philips Evnia 32M2C5500W opremljen je širokim rasponom karakteristika posebno dizajniranih za udobnost, praktičnost i dobrobit gejmera. Bilo da koriste EasySelect za jednostavno prebacivanje kroz menije na monitoru, smanjuju naprezanje očiju zahvaljujući LowBlue modu i Flicker-Free tehnologiji ili iskorišćavaju prednosti nagiba, okretanja i prilagođavanja visine Compact Ergo Base stalka monitora kako bi osigurali sate udobnog gledanja, gejmeri će se složiti da je ovaj monitor uvek užitak koristiti.

Cena i dostupnost

Philips Evnia 32M2C5500W bit će dostupan za kupovinu sredinom novembra po cijeni od 58 548 dinara.