Philips predstavlja nove inovativne gejming monitore iz Evnia linije

Gejming industrija je na vrhuncu zahvaljujući najnovijim tehnologijama i inovacijama u kojima uživaju gejmeri svih dobi širom sveta. Vođeni upravo inovacijama, Philips monitors predstvlja dva nova modela iz hvaljene Evnia linije –  Philips Evnia 25M2N3200W i Philips Evnia 25M2N5200P. Verni Evnia filozofiji “gejming za sve”, ovi monitori pružaju idealnu kombinaciju brze akcije, impresivnog gledanja i fizičke udobnosti, pozivajući gejmere svih profila da uživaju u svakom trenutku.

Ključne performanse

  • Ultra brza stopa osvežavanja od 240 Hz (25M2N3200W) ili 280 Hz (25M2N5200P)
  • Fast VA i IPS paneli s vremenom odziva piksela od samo 1ms GtG
  • Nisko kašnjenje unosa za glatko i brzo gejming iskustvo
  • SmartImage HDR mode za optimalnu boju, osvetljenje i kontrast (25M2N5200P)
  • Ergonomsko postolje (podesivo po visini, s funkcijom zakretanja, naginjanja i okretanja) za optimizovanu udobnost
  • LowBlue način rada i Flicker-free tehnologija za najkvalitetnije vizuelno iskustvo

“Asortiman Philips Evnia idealan je izbor za gejmere koji žele pristupačno i udobno iskustvo koje odražava njihove različite ukuse i sklonosti. I Philips Evnia 25M2N3200W i Philips Evnia 25M2N5200P modeli nude sve što traže, bilo u pogledu performansi brzine, vizuelnih performansi ili ergonomske udobnosti”, izjavila je Xeni Bairaktari, direktorka marketinga za Global Philips Monitors and IT Accessories.

Inovativne performanse za optimalno gejming iskustvo

Današnji gejming naslovi nikada nisu bili impresivniji – naravno, pod uslovom da ih monitor može pratiti. Uz Philips Evnia 25M2N3200W i Philips Evnia 25M2N5200P, gejmeri mogu biti sigurni da će baš svaka sesija biti glatka, brza i zadovoljavajuća. Sa stopama osvežavanja od 240 Hz odnosno 280 Hz, čak i najintenzivnije akcijske sekvence ostaju ultra brze i ultra glatke s jasnim, preciznim slikama bez podrhtavanja i titranja, omogućujući gejmerima da se prepuste i uživaju u gejmingu. Zajedno s niskim ulaznim kašnjenjem i brzim odzivom od 0,5 ms MPRT, čak i najbrže akcije osetljive na trzanje sigurno će biti uzbudljivije nego ikad. Philips Evnia 25M2N5200P takođe dolazi s USB čvorištem i nizom praktičnih karakteristika prikaza na monitoru kao što su MBR Sync, DarkBoost i Smart Crosshair za još prijatnije gejming iskustvo.

Pročitajte i tekst:  Motorola ThinkShield for mobile - nabolja bezbednost za vaš telefon

Jedinstveno vizuelno iskustvo

Kao što će svaki gejmer potvrditi, vrhunska vizuelna izvedba je neophodna. I ovde Philips Evnia 25M2N3200W i Philips Evnia 25M2N5200P neće razočarati. Opremljeni brzim VA LED ili Fast IPS ekranima, 16:9 Full HD rezolucijom i 178/178 širokim uglovima gledanja, ovi monitori daju izuzetno žive i svetle slike koje ne samo da poboljšavaju svaku gejming sesiju, već su i velika prednost pri gledanju fotografija, filmova ili korišćenju bilo koje vrste aplikacija koje se zasnivaju na grafici.

Teško je otići od sjajnog gejminga, što znači da fizička udobnost mora biti optimalna čak i tokom produženih sesija. Oba monitora opremljena su širokim spektrom karakteristika dizajniranih za poboljšanje i zaštitu dobrobiti korisnika. Philips LowBlue Mode i Flicker-Free tehnologija smanjuju naprezanje očiju i umor, dok se CompactErgo baza može naginjati, zakretati i podešavati po visini za maksimalno prijatno gledanje.

Cena i dostupnost

Philips Evnia 25M2N3200W i 25M2N5200P biće dostupni od sredine maja po preporučenim maloprodajnim cenama od 25 682 dinara i 39 755 dinara.

Više informacija o Philips Evnia modelima potražite ovdehttps://www.evnia.philips