Pojačaj svoju igru sa Xiaomi Smart Band 7

Tokom leta globalni tehnološki gigant Xiaomi predstavio je novu, unapređenu pametnu narukvicu – Xiaomi Smart Band 7. Zahvaljujući zapanjujućem 1,62” AMOLED ekranu, kao i funkcijama pomoću kojih možete dobiti sveobuhvatan pregled vašeg zdravlja i pratiti svoje fizičke aktivnosti ovaj uređaj je idealan za mlade profesionalce i studente. Takođe, njemu neće odoleti ni ljubitelji dizajna, jer je nova Xiaomi narukvica savršen spoj stila i tehnologije.

Nove funkcije nadohvat ruke

Pametna narukvica je do sada bila sinonim za praćenje fitnes aktivnosti, ali to nije slučaj sa Xiaomi Smart Band 7 koja zahvaljujući velikom ekranu koji omogućava čak 25% više preglednosti u odnosu na prethodni model ovog brenda donosi brojne funkcije. Korisnicima je omogućeno lakše čitanje i kontrola podataka, a zahvaljujući 100 nivoa podešavanja osvetljenosti i always-on režimu mogu čitati datum i vreme bez podizanja zgloba ili upotrebe prstiju.

Sveobuhvatan pregled zdravlja na zglobu ruke

Xiaomi Smart Band 7 je idealan i osobe koje brinu o zdravlju jer im omogućava da putem funkcija prate nivo zasićenosti krvi kiseonikom (SpO2), zatim broj otkucaja srca u realnom vremenu tokom celog dana, kao i kvaliteta sna. I to nije sve, ovaj uređaj će vibrirati ako da vas upozori ako vam je nivo kiseonika u krvi prenizak ili ako vam otpadnu otkucaji srca. Takođe, prateći promene pulsa može pratiti nivo stresa korisnika i pomagati im da se oslobode napetosti putem vežbi dubokog disanja.

Pročitajte i tekst:  Samsung predstavio ClimateHub, svoje prvo integrisano rešenje za grejanje i dovod tople vode

Profesionalna analiza treninga i 100+ sportskih režima

Za ljubitelje fitnesa, ali i onih koje vole redovno da vežbaju u Xiaomi Smart Band 7 pronaći će savršenog partnera jer podržava više od 110 sportskih režima, ali i pruža  sveobuhvatne podatke u realnom vremenu kako bi pomogao korisnicima da prate svoje performanse i što lakše ispune svoje ciljeve. Uz pomoć ove pametne narukvice korisnici mogu tokom vežbanja da prate analizu maksimalnog unosa kiseonika, opterećenja na treningu, ali i da dobiju preporuku za sesiju oporavka, kao i ukupnu ocenu treninga.

Zahvaljujući svojoj vodootpornosti na do 50 metara, Xiaomi Smart Band 7 može pratiti i aktivnosti pod vodom podržavajući plivanje u bazenu i ronjenje, a automatski može prepoznati četiri uobičajena stila plivanja.

Izdržljiva baterija i poboljšane pametne funkcije

Xiaomi Smart Band 7 poseduje bateriju koja korisnicima omogućava korišćenje uređaja tokom celog dana budući da samo uz jedno punjenje ovaj uređaj može izdržati do 14 dana korišćenja u uobičajnim uslovima upotrebe, a devet dana sa režimom velike upotrebe.

Takođe, kada je povezana sa korisnikovim telefonom, ova pametna narukvica nudi čitav niz korisnih funkcija koje korisnicima mogu olakšati svakodnevnicu. Neke od njih su tajmer, vremenska prognoza, zatim „nađi moj telefon“ i „otključaj moj telefon“, obaveštenja o dolaznim pozivima, baterijska lampa.

Cena i dostupnost

Xiaomi Smart Band 7 će biti dostupan u Xiaomi store objektima, kao i ovlašćenim maloprodajama po maloprodajnoj ceni od 6.990,00 dinara.