Povećajte efikasnost vrhunskim uslužnim aplikacijama sa Huawei AppGallery

Huawei AppGallery, još od svog lansiranja 2018. godine kontinualno raste i vrlo brzo se pozicionirao među tri najveće prodavnice aplikacija. Ova prodavnica donosi široku ponudu globalno popularnih igara i aplikacija koje korisnicima olakšavaju svakodnevni život. Na mesečnom nivou, AppGallery ima više od 580 miliona aktivnih korisnika, pri čemu je u poslednjih godinu dana broj korisnika izvan Kine porastao za 10 odsto.

Da ovo nije prazna priča govori i činjenica da je AppGallery na dodeli Mobile Games nagrada za 2023. godinu osvojio nagradu za “Najbolju alternativnu prodavnicu aplikacija”. Ova prestižna nagrada predstavlja priznanje posvećenosti s kojom se AppGallery odnosi prema korisnicima i programerima. On predstavlja mesto, ne samo za jednostavno preuzimanje aplikacija i mobilnih igara, već i pametni ekosistem u kojem programeri imaju mogućnost da pokrenu inovacije u domenu razvoja aplikacija.

AppGallery je preinstaliran na svakom Huawei telefonu uključujući i najnoviji premium model kompanije, Huawei P60 Pro. Ali ni korisnici drugih Android telefona nisu zaboravljeni, jer AppGallery može da se instalira i na njima.

S brojnim korisnim i zanimljivim aplikacijama koje su na raspolaganju, Huawei AppGallery ima ključnu ulogu u poboljšanju upotrebljivosti mobilnih telefona. Među stotinama hiljada aplikacija raspoređenih u različitim kategorijama, sigurni smo da ćete pronaći baš one koje će u potpunosti zadovoljiti vaše potrebe. U takvom mnoštvu je zaista teško odabrati favorite, ali pokušaćemo da izdvojimo nekoliko aplikacija koje po nama značajno podižu upotrebnu vrednost svakog telefona.

Pročitajte i tekst:  HUAWEI predstavlja novi izgled APPGALLERY

Na prvom mestu je svakako Huawei Health. Ako ste zainteresovani za praćenje svog zdravlja i fitness aktivnosti, samostalno ili u kombinaciji sa nekim Huawei pametnim satom ili pametnom narukvicom, ova aplikacija predstavlja savršen izbor. Sa njom ćete ispratiti svoje dnevne aktivnosti, potrošnju kalorija, kvalitet spavanja, broj pređenih koraka… U aplikaciji možete da postavljate i ciljeve i pratite svoj napredak tokom vremena u njihovom dostizanju.

S obzirom da se približava leto, pa samim tim i vreme odmora, od velike koristi će vam biti Petal Maps, Huawei-ova alternativa Google Maps-u. Ukoliko ste ipak navikli na Google aplikacije, sada su sve one, pa i pomenuta Google Maps, dostupne na AppGallery i mogu se instalirati kroz 2 klika, bez dodatnih procedura.

Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint & More je skup poznatih poslovnih aplikacija koje omogućavaju da čitate, menjate postojeće i kreirate nova dokumenta na vašem telefonu. Sa njima, ostaćete produktivni čak i dok ste u pokretu.

I naravno, neizostavan saputnik svakog telefona danas mora da bude alat za editovanje fotografija. Čak i ako koristite Huawei P60 Pro, koji je dobio najveću ocenu na DXOMARK testu po kvalitetu fotografija, uvek može da se napravi neko dodatno “fino” podešavanje kako bi fotografija bila savršena. Tu uskače Picsart, alat koji će vam pomoći da brzo i na profesionalnom nivou promenite pozadinu, ubacite efekte, primenite neke filtere ili napravite kolaž od vaših fotografija. Najbolje od svega je što mnoge od opcija mogu da se primene i na video snimke.

Pročitajte i tekst:  Kreirajte vizuelno privlačan sadržaj za društvene mreže uz "Sinemagraf" tehnologiju

Ovo je samo nekoliko primera korisnih aplikacija koje možete da pronađete na Huawei AppGallery. Preporučujemo vam da ovu prodavnicu instalirate instalirate na vaš telefon (ukoliko je već nemate), i da samostalno otkrivate beskrajne mogućnosti koje nudi ovaj ekosistem.

Branislav Bubanja