Za sve ljubitelje “mobilnog šopinga” – Pratite poslednje modne trendove uz AppGallery

Svi vole leto – sunce, predivne plaže, odmor, i… Sezonu popusta! Uz najbolje ponude, svako zna da je leto najbolje vreme da se osveži ormar i otkriju novi modni trendovi. Na sreću ljubitelja mobilnog šopinga, AppGallery poseduje široku ponudu koja donosi praktično iskustvo kupovine u okviru samih aplikacija. Prilagođavajući se različitim potrebama i stilovima svojih korisnika, AppGallery objedinjuje pažljivo odabrane aplikacije poznatih modnih brendova u cilju kreiranja lakšeg i bržeg iskustva kupovine –  asortiman čitavog šoping centra nalazi se na dohvat ruke, uz bolju ponudu nego na sajtovima za e-trgovinu ili u maloprodajnim objektima. Evo najsvežijih modnih brendova koje možete istražiti na AppGallery!

Modni raj za Gen Z: Shein

Prilagođavajući se širokom spektru modnih stilova, Shein je idealna prodavnica za mlade koji eksperimentišu sa izgledom i u potrazi su za upečatljivim modnim izrazom. Ne samo da je Shein popularan među Gen Z potrošačima, već je takođe i prepoznat kao najpopularniji modni brend za 2022. godinu od strane money.co.uk.

Shein pokreće AI algoritam, koji prikuplja ideje za proizvode preko pretrage i aktivnosti na društvenim mrežama svoje ciljne grupe potrošača. Uz oko 600 hiljada individualnih onlajn artikala, platforma konstantno uvodi novu garderobu, obezbeđujući potrošačima novu ponudu prilikom svake posete aplikaciji.

Uživajte u besplatnoj dostavi za porudžbine vrednosti preko 9€, jednostavnom vraćanju paketa, redovnim ažuriranjima za nove ponude i ostalim pogodnostima prilikom šopinga na Shein aplikaciji. Korisnici takođe u bilo kojem trenutku mogu kontaktirati korisničku podršku uz opciju Live Chat u okviru aplikacije.

Pročitajte i tekst:  #OstaniKodKuće i istraži više - Huawei nudi produženu garanciju za sve svoje uređaje

Inovativna estetika: Zara

Kao svestki poznat modni brend, Zara se pozicionirala u industriji brze mode adaptirajući se poslednjim modnim trendovima. Brend se dokazao kao predvodnik  aktuelnih modnih trendova među mladima, sa posebnim akcentom na strategiju koja se zasniva na istraživanju i saradnji sa potrošačima. Isprobajte interaktivno UI iskustvo na Zarinoj aplikaciji, koje nudi zanimljive i besprekorne prelaze u cilju postizanja uzbudljivog iskustva šopinga.

Najraznovrsniji modni outlet: ASOS

As Seen On Screen, bolje poznat kao ASOS, poseduje raznovrsnu kolekciju odeće različitih brendova, uključujući i vlastitu ASOS dizajnersku liniju. Platforma nudi veliki broj stilova, od svakodnevnog do formalnog, i uključuje širok spektar veličina, od najmanjih do plus-size varijanti. ASOS je takođe zvanični distributer za vodeće brendove kao što su Nike, Calvin Klein, The North Face i mnoge druge.

Korisničko iskustvo koje nudi ASOS aplikacija omogućava pronalaženje i čuvanje omiljenih komada odeće za naredne kupovine, kao i detaljniji prikaz svakog artikla preko opcije „catwalk“, koja je zaštitni znak aplikacije.

Uz veliki broj aplikacija za šoping, AppGallery povezuje korisnike sa vodećim brendovima i omogućava da budu u toku sa poslednjim letnjim rasprodajama. Uživajte u letnjem šopingu i istražite najbolje sezonske ponude već danas!