Pređite na sledeći nivo uz neverovatne POCO gejming telefone

Ukoliko vam je potreban najbolji telefon za gejming i za zabavu – na pravom ste mestu. Kompanija POCO pripremila je posebnu ponudu ove nedelje za sve POCO fanove i donosi neverovatne popuste na nedavno predstavljene POCO F4 GT, POCO M4 Pro i POCO X4 Pro uređaje. Ugrabite svoj revolucionarni model i otkrijte nenadmašne performanse novih flagship uređaja.

POCO F4  GT je premium flagship nenadmašnih performansi u klasi. Sa vodećim 4nm Snapdragon 8 Gen 1 procesorom, osmojezgarnim procesorom koji radi na 3,0 GHz, POCO F4 GT će sigurno osvojiti mlađu publiku koja je upućena u tehnologiju, posebno zagrižene ljubitelje video igara. Moćni Android čipset povećava performanse CPU-a za 20%, a performanse GPU-a do 50%. Osim toga, POCO F4 GT nudi LPDDR5 RAM memoriju sa do 6400 Mbps za kraće vreme učitavanja, zajedno sa nadograđenim UFS 3.1 ROM-om.

Iskačući magnetni okidači, spremni su za najzahtevnije gejming okršaje. Levitirajući magnetni okidači nude potpuno jedinstveno iskustvo i mogu da budu pritisnuti i do 1,5 miliona puta, a testirani su na više od 100 popularnih igara. Ovo osigurava nenadmašnu stabilnost, odziv i izdržljivost. Da bi se postigao vrhunski doživljaj igranja, CyberEngine, jedan od najboljih linearnih motora dostupnih na Android pametnom telefonu, nudi više opsega vibracija. POCO F4 GT je spreman za sve izazove koje korisnici mogu pred njega postaviti za produžene sesije mobilnog igranja i svakodnevnu upotrebu. Kada su van gejming moda, okidači se takođe mogu koristiti kao prečica za brzi pristup u pokretu, kao što je prečica za aktiviranje kamere, snimanja ekrana ili baterijske lampe.

Pročitajte i tekst:  Obradujte svoje najdraže najnovijim modelima POCO uređaja

Do kraja nedelje cena za POCO F4 GT iznosiće 74.999 RSD, što predstavlja uštedu od 15.000 RSD u odnosu na redovnu cenu.

POCO X4 Pro 5G je sveobuhvatni premium uređaj koji podiže korisničko iskustvo na viši nivo.

Veliki 6,67” AMOLED DotDisplay ekran koji pri brzini osvežavanja od 120 Hz, nudi glatko i realistično vizuelno iskustvo. Ovo je prvi put da POCO koristi AMOLED za X-seriju uređaja. To znači da pametni telefon reaguje na svaki pokret u tren oka. Svako pomeranje, prevlačenje ili prevlačenje na ekranu je bez kašnjenja. Zahvaljujući širokom spektru boja boje na  AMOLED ekranu sa 2400k 1080 FHD+ rezolucijom su žive, a ekran može automatski da podesi svoju osvetljenost tako da odgovara okolini. Pored toga, sa SGS sertifikatom za negu očiju, ekran POCO X4 Pro 5G u manjoj meri umara oči i nakon duge sesije igranja igara.

Cena za POCO X4 Pro tokom trajanja akcije iznosiće 39.999 RSD, dok je redovna cena 44.999 RSD.

POCO M4 Pro je neverovatan uređaj za zabavu koji kombinujepristupačnu cenu, kvalitet i performanse. Ekran poseduje široki DCI-P3 spektar koji oživljava svaku boju, a osvetljenost ekrana ide do 1.000 nita. Može automatski da podesi svoju osvetljenost u skladu sa okruženjem za neprekidnu zabavu, a poseduje i sertifikat za  „Displej za brigu o očima“ i „Neometani displej“, poput i drugih POCO uređaja za sesije gledanja na daljinu.

Pročitajte i tekst:  Više nego pristupačan SELFIE STICK

Trostruka kamera ima glavnu kameru visoke rezolucije od čak 64 MP. Trostruku postavku zaokružuje ultra-široka kamera od 8 MP, a 2MP makro sočivo može da se približi i lično da uhvati spektakularne snimke mikro sveta koji retko imamo priliku da vidimo do detalja. Trostruka kamera takođe dolazi sa funkcijama koje omogućavaju korisnicima da snime bilo koji trenutak svog dana, gde god da se nalaze, uključujući usporeni video, video snimak sa vremenskim intervalom i noćni režim.

Cena za POCO M4 Pro uređaj do kraja nedelje iznosiće 28.999 RSD, što predstavlja uštedu od 5.000 RSD.

Akcija traje do 19.06. kod ovlašćenih dobavljača Gigatron, Tehnomedia, CT Shop i Dr Techno. Sve informacije o akciji možete pronaći putem zvanične stranice https://pocoshop.rs/poco-promocije .