Predstavljamo – MAXELL Ultra Slim Bluetooth slušalice

Testirali smo Bežične slušalice MAXELL Ultra Slim Mxh-Bt1000. U pitanju su veoma tanke, lagane i moderno dizajnirane bežične slušalice bele boje. Sa desne strane skušalica nalazi se veoma praktični „Touch panel“ za kontrolu jačine zvuka i izbor muzike. Slušalice imaju integrisanu litijum jonsku bateriju koja se puni putem standardnog USB punjača. Trajanje baterije je 8-10 sati, što se pokazalo kao više nego dovoljno.

16249maxeu-bt1000-wh-6-600x600

Takođe, ove slušalice imaju ugrađen i mikrofon, pa se osim za slušanje muzike mogu koristiti i za telefoniranje ili konverzaciju putem Skajpa, Vajbera ili sličnih servisa.Samo povezivanje slušalica sa telefonom je jedostavno. Dovoljno je da na telefonu uključimo opciju bluetooth i uparimo telefon sa slušalicama. Cela procedura traje nekoliko sekundi.

Dodatna pogodnost je i to što su slušalice preklopive, što znači da su lako prenosive, a u samom pakovanju nalazi se i specijalna futrola za nošenje.

Sve u svemu jedan veoma praktični gedžet koji će koristiti svakom vlasniku računara ili smart telefona, pa eto zanimljive ideje da možda obradujemo sebe ili neku dragu osobu jednim ovakvim uređajem.

Više informacija na: http://www.dudico.com/racunari-i-it-oprema/multimedija/slusalice/slusalice876/maxell-slusalice-mxh-bt1000-bluetooth-bele/

 

 

 

Pročitajte i tekst:  MWC Barselona 2023: Xiaomi predstavio nove premijum AIoT proizvode na međunarodnom tržištu