Predstavljamo najnovije HUAWEI FullView monitore od 23,8 inča

Oslanjajući se na najbolje karakteristike jedinstvenih Huawei FullView displeja, novi Huawei ekran od 23,8 inča korisnicima donosi unapređeno korisničko iskustvo uz precizne boje, eliminisano treperenje, kao i nizak intenzitet plavog svetla za koji poseduje TÜV Rheinland Low Blue Light sertifikaciju.

Elegantan dizajn i moćne performanse

Huawei ekran od 23,8 inča, zadržava odnos ekrana i samog kućišta od 90 odsto, a odlikuju ga tri uska okvira, tanka svega 5,72 milimetra i ugao gledanja od 178 stepeni. Zahvaljujući ovakvom dizajnu, ekran nudi široko područje prikaza za maksimalno ugodno iskustvo prilikom gledanja omiljenih kanala, igranja video igara i drugih sadržaja. Novi Huawei ekran podržava FullHD rezoluciju (1920×1080), 72% NTSC spektra boja i odnos kontrasta 1000:1. Sve ovo mu omogućava da donese vrhunski kvalitet slike i sa živopisnim detaljima prikaže bilo koji sadržaj – od slike visoke rezolucije, sve do Blue-ray video zapisa.

Zadnja strana ekrana je minimalistička i elegantna, a ekran postavljen na postolje osim jednostavnošću odiše i praktičnošću. Naime, možete podesiti njegov nagib i pronaći položaj koji će vam najviše odgovarati. Za one koji planiraju postavku na zid,  Huawei ekran 23,8 inča je usklađen sa VESA standardima montaže.

Minimalan prostor – maksimalna praktičnost

Ekran Huawei 23,8 inča, je kompatibilan sa računarima i mobilnim uređajima. Stoga Huawei korisnici mogu veću površinu ekrana iskoristiti za efikasniji rad i neometano izražavanje svoje kreativnosti. Ovaj ekran pomoćiće im  da budu produktivniji tokom rada i pružiti im sjajnu zabavu kod kuće.

Pročitajte i tekst:  Počeo nacionalni konkurs „Budi kao Tesla“

Uz tanak FullHD dizajn, ekran će se uklopiti u postojeći enterijer, zauzimajući pritom minimalan prostor i nudeći visokokvalitetno iskustvo gledanja.