Preko milion telefona Honor 10 prodato u svetu, evo kad će biti dostupan u Srbiji

Honor, mlad, zabavan i inovativan e-brend pametnih telefona danas je objavio da je njegov novi vodeći model Honor 10 dostigao prodaju od preko milion komada posle samo mesec dana od početka prodaje u Kini i nedelju dana nakon globalnog predstavljanja u Londonu. Ova rekordna prodaja ostvarena je u zemljama u kojima je Honor 10 odmah pušten u prodaju nakon globalnog predstavljanja 15. maja. U Velikoj Britaniji, Honor 10 je najprodavaniji novi proizvod na sajtu Amazon UK u kategoriji otključanih telefona. U Rusiji je oko 500 ljubitelja i kupaca stajalo u redu ispred Honor prodavnice na kiši kako bi se domogli ovog najnovijeg modela.

Pored toga, globalni obim prodaje Honora 10 u prvoj nedelji je udvostručio rekord koji je držao model Honor 9. Na zvaničnom sajtu Honora Hihonor, još jednom od kanala onlajn prodaje, sve unapred pripremljene zalihe su prodate u prvoj nedelji nakon predstavljanja u svih pet zemalja gde je ovaj model telefona dostupan – Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji.

U narednim danima i nedeljama Honor 10 će uskoro biti dostupan i u drugim zemljama/regionima, uključujući centralnu i istočnu Evropu, nordijske zemlje i Bliski istok. Takođe je predstavljen u nekoliko zemalja jugoistočne Azije ove nedelje, a prodaja će uskoro početi i u Maleziji, Tajlandu, Vijetnamu i na Filipinima. Pratite dešavanja i ne zaboravite da posetite Hihonor da biste dobili svoj Honor 10! Honor 10 će već sredinom juna moći da se kupi i u Srbiji!

Pročitajte i tekst:  Veštačka inteligencija predstavlja budućnost mobilne fotografije

Glavne karakteristike modela Honor 10:

AI 2.0 kamera

  • 24MP + 16MP zadnja kamera, koju podržava nezavisno ugrađen NPU procesor i Semantic Image Segmentation tehnologija, koja je po prvi put primenjena u ovom sektoru.
  • 24MP prednja kamera koju takođe podržava AI 2.0 tehnologija.

Avangardni dizajn

  • 15 slojeva 3D stakla za zadnje strane koji emituju širok spektar boja iz svakog ugla, na prirodnom svetlu i u senci.
  • Honor 10 korisnicima donosi neverovatnu kombinaciju boja – Phantom Blue, Phantom Green. Ove dve čuvene revolucionarne boje su nastale u Centru za estetiku u Parizu, zahvaljujući kreativnosti i entuzijazmu Honor inženjera i dizajnera.

Ostalo

  • Ultrasonični senzor otiska prsta ispod stakla sa prednje strane
  • FullView FHD+ ekran od 5,84 inča sa 19:9 displejem bez bezela
  • 4GB RAM i 64GB/128GB ROM
  • Honor SuperCharge 5V/4,5A baterija sa 3.400 mAh (tipična vrednost)
  • EMUI 8.1 zasnovan na Androidu 8.1