Priprema za odmor – gedžeti za vruće letnje dane

Na početku smo letnje sezone odmora i to je vreme kada, pored nabavke letnje garderobe i opreme za plažu, mora da se razmišlja i o gedžetima koji će ulepšati dane provedene na moru ili nekoj drugoj destinaciji. Zato smo za vas spremili listu od nekoliko interesantnih gedžeta koje biste svakako trebali da spakujete u svoj kofer, ranac ili u automobil.

Xwave MX100 black – in-ear bluetooth slušalice

Male dimenzije, bežično povezivanje sa telefonom i duga autonomija čine ove slušalice sa mikrofonom idealnim saputnikom tokom dugog putovanja autobusom do mora. Udobne su za nošenje, a mogu da se iskoriste i za glasovne pozive. Interesantno je da je bluetooth modul kod ovih slušalica izdvojen, što znači da se na njega mogu nakačiti bilo koje standardne slušalice, koje će se tada transformisati u bluetooth slušalice.

Cena: 2590 din.

Kontakt: www.nt.rs

 

GlocalMe G4 – prenosni ruter 

GlocalMe G4 je mali lični ruter koji funkcioniše u više od 100 država širom sveta. Ovaj ruter omogućava 4G brzine bez kupovine lokalnih data SIM kartica. Funkcioniše na prepaid principu sa mogućnošću kupovine paketa koji će trajati jedan dan, nedelju dana ili ceo mesec (sa različitom količinom megabajta ili gigabajta), a vrlo povoljan je i globalni paket koji pokriva sve podržane država u periodu od godinu dana. Plaćanje se vrši online, preko Paypal-a ili nekih drugih online payment sistema.

Pročitajte i tekst:  Xwave VR-Box - pristupačne i upotrebljive VR naočare za mobilni telefon

Cena: 125 €

Kontakt: www.glocalme.com

 

Tnb CBSHINE86 bluetooth slušalice – 4 u 1 muzika 

Sve što vam je potrebno za slušanje muzike spakovano je u ove jedinstvene bluetooth slušalice. One u sebi imaju ugrađen FM radio, ali i slot za SD kartice koji omogućava da potpuno samostalno, bez povezivanja sa mobilnim telefonom slušate omiljenu muziku. Naravno, podržane su i sve standardne funkcije bluetooth slušalica.

Cena: 3999 din.

Kontakt: www.dudico.com

 

Xwave MX350 – puna bluetooth autonomija

Ove bluetooth slušalice naležu na uši i daju veoma kvalitetan zvuk. Imaju ugrađen mikrofon, tako da kada su povezane sa telefonom mogu da se koriste i za razgovore. Zgodna opcija je i što poseduju ugrađen FM prijemnik, pa mogu da se koriste i potpuno samostalno.

Cena: 2590 din.

Kontakt: www.nt.rs

 

Tnb HPRECV3GR – Stereo bluetooth zvučnik 

Ovaj kompaktni i elegantni zvučnik Retro izgleda i veoma kvalitetnog zvuka će biti vaš verni pratilac uz pomoć kojeg ćete slušati svoju omiljenu muziku gde god da idete! Opremljen je čitačem Micro SD kartice, poseduje FM radio, a naravo preko bluetooth-a može da se poveže sa telefonom ili tabletom. Još jedna veoma važna karakteristika ovog modela je što zvuk jačine 10W i to u stereo varijanti, što je retkost kod prenosnih bluetooth zvučnika.

Cena: 5599 din.

Kontakt: www.dudico.com

 

Xwave Solar 26 powerbank – solarni punjač baterija

Pročitajte i tekst:  Kako odabrati pravu eksternu bateriju za mobilni telefon?

Jedna od najgorih stvari koja vam se može desiti dok se nalazite na plaži, ili generalno van kuće, je da vam se isprazni telefon. Uz Solar powerbank to se nikad neće desiti jer on ne zahteva struju – dok puni telefon njega možete da dopunjavate tako što ćete ga držati na suncu. Čak i kada se nalazite u zatvorenom, kapacitet od 2600 mAh je dovoljan da dopuni svaki telefon da on normalno radi bar još desetak časova.

Cena: 999 din.

Kontakt: www.nt.rs

 

T'nB LUMI Bluetooth zvučnik – dobar zvuk u malom pakovanju

Ukoliko želite mali zvučnik, koji ćete moći da nosite svuda sa sobom, a da pri tome zadržite kvalitet zvuka, T'nB LUMI Bluetooth zvučnik je možda ono što tražite. Ovaj bluetooth zvučnik ima snagu od 3W, dobar frekventni opseg i autonomiju baterije od tri sata. Na raspolaganju su tri kolorne varijante zvučnika, pa svako može izabrati boju koja mu najviše odgovara.

Cena: 1599 din.

Kontakt: www.dudico.com

 

Xwave BT65 – FM transmiter za automobil

Najlakši način da svoj stari radio/CD u automobilu pretvorite u moderan audio uređaj je da ga povežete sa ovim dodatkom. On preko radio frekvencije prosleđuje zvuk do zvučnika u kolima, a obezbeđuje lako povezivanje sa telefonom, kao i direktnu reprodukciju muzike sa USB diskova ili SD kartica. Informacije o trenutnoj frekvenciji transmisije se prikazuju na LCD ekranu, a za lakšu kontrolu na raspolaganju je i daljinski upravljač.

Pročitajte i tekst:  Kaspersky Lab otkriva: kako se dobijaju „digitalno prenosive bolesti”

Cena: 1199 din.

Kontakt: www.nt.rs

 

Xwave B Under Sea – Bluetooth zvučnik za plažu

Ako želite da na plaži slušate muziku u društvu, idealno rešenje je bluetooth zvučnik otporan na vodu i pesak. Sa Xwave B Under Sea zvučnikom ne morate da razmišljate da li će se uprljati ili pokvasiti, a uz to dobićete i veoma kvalitetan zvuk.

Cena: 1490 din.

Kontakt: www.nt.rs

 

Xwave H44 – četvorostruki USB punjač

Optimizacija je jedna od najvažnijih stvari prilikom odlaska na putovanje. Ovaj koristan dodatak zamenjuje čak četiri USB punjača. Brzo će napuniti čak i najzahtevnije uređaje, a dovoljno je mali da može da stane u džep.

Cena: 1290 din.

Kontakt: www.nt.rs

 

Xwave C23 – dupli USB punjač za automobil

Ukoliko putujete automobilom na odmor, pored zidnog punjača najverovatnije će vam zatrebati i USB punjač za kola. Xwave C23 obezbeđuje istovremeno punjenje do dva uređaja, od kojih je jedan USB port nemenjen za brzo punjenje.

Cena: 790 din.

Kontakt: www.nt.rs