Pristupačan 5G telefon sa neverovatnom brzinom, moćnom baterijom i vrhunskim sistemom kamera

Motorola je maksimalno iskoristila godine stečenog znanja u srednjoj klasi telefona kako bi stvorila moćan nov uređaj koji će se u njoj definitivno izdvojiti jer vam daje sve ono što vam je potrebno, po nižoj ceni. Ako želite ultra-brzu 5G konektivnost, moćnu bateriju i impresivne kamere u jednom uređaju, sada to možete da imate.

Predstavljamo motorolu g 5G, moćan novi uređaj Motoroline g familije koji isporučuje funkcije naredne generacije koje će vam dozvoliti da sa svetom podelite vašu jedinstvenu priču i pratite vaše snove i strasti bez ikakvih prepreka uz pomoć impresivne kamere, performansi i displej tehnologije.

Želite budućnost danas? Imate je. Predstavljamo vam motorolu g 5G.

Motorola g 5G nadmašuje sva očekivanja koja ljudi imaju u vezi sa srednjom klasom telefona postavljajući potpuno nov standard kada su u pitanju kamera, baterija i displej u pitanju – pritom nastavljajući Motorolinu viziju da demokratizuje 5G tehnologiju i ponudi je korisnicima po pristupačnoj ceni. Opremljen je performansama koje potpomaže veštačka inteligencija spremna za najzahtevnije zadatke i Qualcomm Snapdragon 750G 5G mobilnom platformom koja vam dozvoljava da iskusite ultra-brzi 5G i doživite gejming kao nikada do sada.

Neverovatna moć naredne generacije 5G brzina dozvoljava vam da skidate vaše omiljene filmove za svega nekoliko sekundi, strimujete zahtevne onlajn igrice bez laga i osećate se kao da ste zaista u prostoriji sa drugim kolegama tokom konferencijskih poziva. U poređenju sa 4G, 5G donosi više frekvencija, manje gubljenje podataka i smanjeno vreme odziva, kako vam ništa ne promaklo.

Pročitajte i tekst:  Jedinstvena boja magičnog izlaska sunca - Huawei P30 Pro u novom „odelu“

Sistem sa tri kamere na modelu motorola g 5G opremljen je zapanjujućom tehnologijom za izuzetno živopisne i dinamične fotografije, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazite. Glavni 48MP senzor sa Quad Pixel tehnologijom pomaže da svaki kadar zasija, čak i u uslovima lošeg osvetljenja, dok se ultra-široki objektiv stara da u vašu sliku možete da spakujete 4x više prizora koji slikate kako vam ne bi promakao nijedan detalj. Posebna Macro Vision kamera će vas približiti 5x bliže onome šta slikate u poređenju sa običnim objektivom kako biste napravili izuzetne fotografije koje će vas ostaviti bez daha. Plus, 16MP glavna selfi kamera sa 2.0 μm veličinom piksela pravi fotografije dostojne Instagrama, bez obzira na uslove, zahvaljujući Quad Pixel tehnologiji.

Motorolu g 5G napaja 5.000mAh baterija kao biste mogli da ga koristite preko dva dana nakon samo jednog punjenja, a najnoviji Snapdragon 750G procesor unapređuje energetsku efikasnost kako biste mogli da koristite 5G brzine bez brige o preostalom procentu baterije. Kada ste u pokretu i hitno vam je potrebna dodatna energija, 20W TurboPower vam dozvoljava da dobijete do 10 sati snage nakon samo 15 minuta punjenja.

Masivni 6.7-inčni MaxVision FHD+ displej na modelu motorola g 5G ostavlja još veći utisak uz HDR10 tehnologiju koja donosi živopisne i realne boje sa poboljšanim osvetljenjem i kontrastom kako bi vaš sadržaj uvek izgleda perfektno. Pritom, jedistveni 20:9 odnos stranica ekrana nudi elegantniji dizajn koji bez problema obavija veliki displej.

Pročitajte i tekst:  Gaming telefon u budžetskoj klasi -Testirali smo Poco X3 NFC

Impresivne performanse telefona dodatno pojačava 6GB RAM-a, dozvoljavajući vam da mnogo brže obavljate sve poslove, držite više otvorenih aplikacija u isto vreme i lako se prebacujete sa jedne na drugu. Sa 128GB ugrađene interne memorije i opcijom za dodavanje do 1TB dodatnog prostora za skladištenje podataka uz pomoć slota za microSD karticu, sada sav vaš omiljen sadržaj uvek možete da bude uz vas.

Još korisnije inovacije

Motorola uvek stremi ka tome da u svoje uređaje uključuje hardverske i softverske funkcije koje će učiniti da vaše vreme provedeno sa telefonom bude prijatno i bez ikavog napora. Redizajnirana aplikacija za kameru vam sada na dohvat ruke stavlja najkorišćenije opcije koje su smeštene na dnu ekrana i koje vam omogućavaju da lakše i znatno intuitivnije pravite najbolje fotografije do sada. Svaki video zasijaće zahvaljujući novim funkcijama kao što je spot colour, koja vam dozvoljava da u kadru zadržite određene boje, dok je sve ostalo u crno-beloj boji, dok će se face beauty video za motorolu g 5G postarati da u svakom kadru izgledate savršeno umanjujući sve nesavršenosti.

Specijalan Google Assistant taster sa strane uređaja pomoćiće vam da brzo pronađete odgovore i završite svoje poslove prostim korišćenjem glasa. A možete i da se oslonite na Motorolu znajući da će nastaviti da vam pruža najčistiju verziju Android operativnog sistema – bez nezgrapnih softverskih skinova ili duplih aplikacija. Uz motorolu g 5G na raspolaganju umate gotovo fabrički Android10.

Pročitajte i tekst:  IFA 2018 uživo: Još dva pristupačna modela u uspešnoj LG G7 seriji telefona

Motorola g 5G dolazi i sa My UX funkcijom koja uključuje Moto Experiences funkcije koje korisnici vole, ali i sa novim prilagodljivim funkcijama koja će muziku, video snimke i igre podići na nov nivo zahvaljujući posebnim funkcijama i naprednim kontrolama. Čak možete da stvarate sopstvene teme za telefon birajući između jedinstvenih fontova, boja i oblika i ikona – kako bi vaš telefon zaista bio samo vaš i jedan u milion.

Sa novim motorola g 5G smartfonom bićete još opremljeniji da delite ideje i proširujete ono što je moguće. Želite? Dobili ste.