Proširite svoje vidike uz Huawei Mate Xs 2 – vaš novi omiljeni telefon na preklop

U poslednje vreme se javlja potreba za slobodom rada na bilo kom mestu. Kako za takve želje trebaju i saveznici, kompanija Huawei donosi svoj predlog za lakšu svakodnevicu. Novi telefon Huawei Mate Xs 2 je inovativni uređaj na preklop, multifunkcionalno rešenje koje je došlo u pravom trenutku da pokaže kako se povezuju umetnost i tehnologija. Sjajne performanse će ispratiti na pravi način vaš životni tempo.

Sastanci, pozivi i povezivanje nikad lakše, čak i u pokretu

Huawei Mate Xs 2 je telefon koji svojim sklopivim ekranom pruža širok spektar mogućnosti. Visoka rezolucija od 2480 x 2200 na otvorenom telefonu će vam biti od koristi kada gledate filmove ili serije, jer će svaki detalj biti prikazan autentično a vizuelni prikaz je dostupan sa kraja na kraj ekrana. A ako se desi da vam stigne neodložni mejl tokom ovog letnjeg perioda, nano optički nivo ekrana je tu da održi pogled čistim i jasnim, pa na direktnoj sunčevoj svetlosti možete bez problema da odgovorite svojim zadacima. Neprevaziđeno iskustvo će vam pružiti i MeeTime video pozivi, pogotovo ako se nalazite u kolima ili pokretu. Ova opcija omogućava da budete prisutni na sastancima vašeg tima, pa čak i da se javljate uz Super Hands-free opciju samo glasom.

Kako je kreiran da u isto vreme bude i telefon i tablet, imaćete uz sebe premijum uređaj velikih mogućnosti. Zbog svoje sklopivosti, savršeno staje u torbu ili džep, i neće vam predstavljati problem da ga nosite svuda sa sobom. Huawei Mate Xs 2 je kombinacijom izdržljivih titanijumskih materijala i uklopljivih boja odličan izbor telefona snažnog učinka, jer poseduje bateriju od 4600mAh.

Pročitajte i tekst:  Kaspersky Lab nagrađuje sa 100.000 dolara za pronalazak ranjivosti u nekim od vodećih proizvoda

Sve što možete da zamislite, na vašem dlanu

Huawei Mate Xs 2 sklopljen ima ekran od 6,5 inča, a kada se otvori ima 7,8 inča. Sistem sklapanja Falcon Wing je unapređen, gde šarke sa duplom rotacijom postižu savršeno ravan ekran. Šarke su ojačane naprednim MIM čelikom, tako da je ovaj telefon zaista napravljen da traje. Takođe, Huawei Mate Xs 2 je izuzetno izdržljiv jer ima inovativnu strukturu kompozitnog ekrana. A kao dodatna pogodnost – ovaj telefon je ultra lagan, jer su korišćeni materijali male težine, te je težina samog uređaja 255g.

Uz Huawei Mobile Services, na ovom telefonu će vam biti dostupno sve što vam je potrebno tokom dana, na dohvat ruke. Na AppGallery je dostupan veliki broj društvenih mreža, pa možete biti u kontaktu sa prijateljima sa različitih krajeva sveta. A ako vam je dosadno i želite da se zabavite, Huawei Mate Xs 2 će biti savršen uređaj za širok dijapazon video igara, koje su na AppGallery rangirane prema popularnosti.

Realistični pejzaži koji umiruju

Kako su kamere nešto po čemu je kompanija Huawei poznata, i u ovom slučaju su nam pružili uređaj visokog kvaliteta fotografija i video snimaka. Poseduje True-Chroma glavnu kameru od 50MP, kameru ultra širokog ugla od 13MP, kao i telefoto kameru od 8MP ze detalje u daljini. Ako ste odlučili da pošaljete svojim prijateljima zadivljujući snimak ili sliku zalaska sunca na moru, ovaj sistem kamera će uhvatiti sve detalje i boje a rezultat će biti impresivan. Udaljeni predmeti će biti usnimljeni sa izuzetnom jasnoćom zbog 3x optičkog zuma i 30x digitalnog zuma. A uz Mirror Shooting režima, imaćete pregled slika na sekundarnom ekranu pri pravljenju portreta sa prednjom kamerom od 10,7 MP. Sve ovo su impresivne funkcije koje možete iskusiti na premijum telefonu kakav je Huawei Mate Xs 2, a vaše je samo da ga ponesete sa sobom i prepustite se svemu što ima da ponudi.