Proširite znanje o online trgovini: Prvi junski Ananas karavan dolazi u Kragujevac

Prvi junski Ananas karavan “Kliknite sa kupcima” posetiće Kragujevac, 1. juna 2023. godine, u Sali Regionalne privredne komore, na adresi Dr Zorana Đinđića broj 10. Početak programa zakazan je za 12 časova. Ananas karavan “Kliknite sa kupcima” pruža mogućnost svim građanima da se besplatno edukuju o online trgovini. Tokom ove edukativne radionice, svi zainteresovani dobiće informacije o važnosti online prodavnica za poslovanje, kao i o faktorima koji motivišu kupce da kupuju putem interneta, ali i onima koji ih odvraćaju. U okviru edukacije posebno će biti predstavljene pogodnosti koje mts pruža biznis korisnicima.

Kompanija Ananas je pokrenula projekat pod nazivom “Kliknite sa kupcima” u saradnji sa E-commerce Asocijacijom Srbije i mts-om, uz podršku Privredne komore Srbije, sa  ciljem da podrži i podstakne domaću privredu, kao i buduće poslovne partnere, putem pružanja podrške i saveta u vezi sa online prodajom.

Karavan “Kliknite sa kupcima” obuhvata potpuno besplatne edukacije namenjene svima koji žele da saznaju više o E-commerce svetu. Ove edukacije pružaju najnovije informacije o funkcionisanju online prodaje, bez obzira na to da li korisnici planiraju da pokrenu svoju vlastitu online trgovinu ili žele da unaprede već postojeću. Prisutni će ovladati dragocenim znanjima i korisnim savetima koji će im pomoći da se prilagode brzim promenama na tržištu i iskoriste sve prednosti koje online prodaja pruža, uključujući nove trendove i tehnologije.

Projekat je zamišljen tako da tokom ove godine, karavan obiđe gradove širom Srbije. Nakon što je obišao gradove na severu poput Subotice, Kikinde, Sremske Mitrovice, Pančeva i drugih, karavan se uputio ka jugu zemlje.

Pročitajte i tekst:  Najnoviji model HONOR telefona - HONOR 9A, stiže krajem jula u Srbiju

Zainteresovani za karavan u Kragujevcu, svoje prisustvo mogu potvrditi klikom na link Kliknite sa kupcima,  dok ostali registracijom mogu da prijave svoj grad za naredne edukacije.