Savršen FPS gejming monitor s QHD rezolucijom i 300 Hz osvežavanjem ekrana

AGON by AOC, jedan od vodećih svetskih brendova gejming monitora i IT opreme svom AGON PRO portfoliju dodaje AGON PRO AG274QS – superbrzi gejming monitor veličine 68.58 cm (27”) i stope osvežavanja 300 Hz. Opremljen brzim IPS panelom koji podržava DisplayHDR 600, s 1 ms GtG vremenom odziva i QHD rezolucijom, ovaj model savršeno odgovara esport gejmerima i entuzijastima, a posebno ljubiteljima FPS-a, Battle royalea i sličnih napetih naslova.

Oštar i brz

Trenutni modeli AGON PRO linije s Full HD-om, 25” AG254FG (360 Hz) ili 27” AG274FZ (260 Hz), odlično dokazuju kako se izuzetna brzina može kombinovati s visokokvalitetnim IPS panelima i nagrađivanim dizajnom usmerenim na gejmere. S izuzetnih 27” AG274QS, AGON by AOC donosi oštriju QHD rezoluciju (2560×1440 piksela) i moćnih 300 Hz, što ga čini prvim QHD monitorom na tržištu po pitanju stope osvežavanja.

Imajući dvostruko veću stopu osvežavanja od standardnih gejming monitora od 144 Hz, AG274QS prikazuje radnju s više fluidnosti i tačnosti. To je posebno vidljivo u FPS gejmingu u kojem su milisekunde itekako važne – što brže gejmer uoči protivnika i njegove nepredvidive poteze, to brže i bolje može reagovati i osigurati svoju prednost.

Uz brzi IPS panel (27“) s tri strane bez okvira, AG274QS poseduje i QHD rezoluciju (2560×1440) i brzinu osvežavanja od 300 Hz. Kombinacija ovih karakteristika san je svakog gejmera. Zahvaljujući vremenu odziva od 1 ms GtG i 0,5 ms MPRT, brza akcija deluje glatko i gotovo besprekorno. Budući da su tehnologija Adaptive-Sync i podrška za AMD FreeSync Premium ugrađeni u monitor, titranje i zastajkivanje su eliminisani zahvaljujući varijabilnoj brzini osvežavanja.

Pročitajte i tekst:  Kreativnost za život bez ograničenja, uz kompaniju ADATA

Kako bi pratio gejmere u brzom i napetom gejmingu i fotorealističnim impresivnim gejming iskustvima, AG274QS dolazi s DisplayHDR 600 sertifikatom. Ekran može istovremeno postići maksimalno osvetljenje do 600 nita za prikaz svetlih, privlačnih eksplozija ili purpurnih krajolika s neverovatnim sunčevim svetlom i oštrim senkama.

AG274QS, monitor nagrađen s Red dot design priznanjem, prati proverenu AGON PRO formulu za uspeh: gotovo nepostojeći trostrani okvir za multi monitor setup, projektor logotipa koji služi kao podsetnik na AGON PRO liniju, i prilagodljive RGB efekte (Light FX) koji se mogu povezati s drugom AOC opremom zahvaljujući sveobuhvatnom G-Menu softveru. Kao dodatak prilagođavanja korisniku, AG274QS ima čvrsto metalno postolje sa širokim rasponom podešavanja visine, nagiba, orijentacije i zakretanja.

S četiri USB 3.2 ulaza, monitor se može koristiti i kao priključna stanica za povezivanje periferije kao što su tastatura, miš, slušalica i sl. Isto tako, s dva zvučnika od 5W i DTS zvukom, AG274QS spretno odgovara na potrebe najzahtevnijih gejmera. Integrisani držač slušalica na monitoru dodatno pomaže u smanjenju zastoja na borbenim gejming terenima. Uključen QuickSwitch kontroler olakšava podešavanje postavki OSD-a, a njime se može upravljati i preko joysticka ili G-Menu softvera.

AGON PRO AG274QS biće dostupan od jun 2022. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 139 029 dinara (bez PDV-a).