Savršen saradnik koji se brine o čistoći čitavog doma – Uz Samsung Jet usisivanje prestaje da bude noćna mora

Usisavanje je put do čiste kuće, ali je za mnoge jedna od omrženijih kućnih aktivnosti. Uz Samsung Jet bežični usisvač, usisavanje prestaje da bude muka i aktivnost koja se odlaže. Njegova vrhunska tehnologija omogućava lako rukovanje, ali pre svega osigurava zdravo okruženje.

I najsitnijim česticama došao je kraj

Higijena doma uz ličnu higijenu doprinosi održavanju zdravlja. Samsung Jet usisavači sadrže inovativnu Jet Cyclone tehnologiju koja sveukupno broji 27 ulaza za vazduh, pomoću kojih optimizuje njegov protok, smanjuje gubitak usisne snage i odvaja sitne čestice prašine od vazduha. Dodatna vrednost ovih kućnih uređaja je petoslojni HEPA filtracijski sastav koji će osigurati da se u vaš prostor otpušta isključivo čist vazduh. Zahvaljujući ovim glavnim specifikacijama, vaš dom će zračiti neverovatnom čistoćom i svežinom, dok će Easy clean tehnologija staviti „šlag na tortu“ jer se posuda za prašinu može jednostavno rastaviti, a uz to je u potpunosti periva u vodi.

Uključite turbo!

Najveći deo vremena provodimo u dnevnom boravku i to je mesto gde se najviše prašine i skuplja, pogotovo ako sa prijateljima gledamo neki film ili samo provodimo vreme uz priču i grickalice. Uz Samsung Jet štapne usisavače i njihovu izvanrednu usisnu snagu, možete ukloniti sve mrvice sa poda, pa čak i one skrivene poput dlaka kućnog ljubimca. Ukoliko časa tečnosti slučajno završi na podu, uz rotirajući četku Spinning Sweeper moguće je besprekorno da očistiti za nekoliko trenutaka. Takođe, možete je kombinovati sa navlakom za brisanje od mikrovlakana ili sa jednokratnim vlažnim krpama.

Pročitajte i tekst:  Internet GIGANT Orion telekoma

 

Uklopiv u svaki enterijer

Kako bi što više uživali u čišćenju vlastitog doma, osim vrhunske tehnologije važan je i dizajn koji će omogućiti maksimalnu udobnost korišćenja. Samsung Jet usisavači imaju ergonomski prihvatljiv  dizajn, a zbog mogućnosti bežičnog korišćenja ne morate brinuti o tome hoćete li se zapetljati u kabl. Baterije  osiguravaju do jedan sat nesmetanog čišćenja, a tu je i rezervna baterija koja se s lakoćom može zameniti. Odlična karakteristika ovih usisavača je i digitalni zaslon putem kojeg se može proveravati status uređaja, saznati koju razinu snage ili vrstu četke koristiti uz signalizaciju blokada. Ljubitelje enterijera će, ipak, najviše oduševiti moderan izgled ovih štapnih lepotana jer će se uklopiti u svaki stil pa ih više ne morate skrivati po ormarima. Pronađite im idealno mjeesto i neka dodatno krase vaš dom!

Posuda se može oprati

Kao što je i stan potrebno očistiti tako je potrebno očistiti i uređaj kojim ga čistimo, a Samsung Jet usisavač upravo ima perivu posudu za prašinu. Proces skidanja posude je vrlo jednostavan, a kako je ovaj usisivač bežičan sa njim nema više ni preskakanja i upetljavanja u kabl.

Više informacija pogledajte na https://www.samsung.com/rs/news/global/samsung-predstavio-jet-bezicni-usisivac-visokih-performansi/