Šta je neophodno za kvalitetne fotografije sa godišnjeg odmora?

Sezona godišnjih odmora je počela, što je savršen razlog da napravimo i zabeležimo nove uspomene. Ukoliko putujete u inostranstvo, po Srbiji ili ste odlučili da ostanete u svom gradu, pravi je trenutak za kreiranje nezaboravnih fotografija. Bilo da ste ljubitelj selfija, portretne, ulične ili pejzažne fotografije, ono što je najvažnije je da imate kvalitetnu kameru koja će vaš specijalan trenutak pretvoriti u uspomenu za ceo život. Upoznajte kamere TECNO Spark 10 Pro i saznajte zbog čega je baš ovaj telefon pravi izbor za vas ovog leta.

Glavna kamera

Kada je reč o kameri, TECNO Spark 10 Pro poseduje glavnu kameru od 50 megapiksela, koja pravi izuzetne fotografije, kako tokom dana tako i prilikom noćnog fotografisanja. Kada se fotografiše tokom dana, boje i detalji su verodostojno prikazani, dok je Noćni režim zadužen da zabeleži fotografije prilikom slabijeg osvetljenja podjednako kvalitetno. Prilikom fotografisanja u Noćnom režimu, može se odabrati između nekoliko različitih filtera, koji na fotografiji istaknu određenu boju i na taj način čine fotografiju potpuno unikatnom.

Ljubitelji portretne fotografije uživaće u Portret režimu, koji koristi specijalne algoritme uz pomoć kojih rekonstruiše boje kako bi izgledale što prirodnije i prilagođenije tonu kože.

Prednja kamera

U današnje vreme, gotovo da nijedno okupljanje sa prijateljima ili porodicom ne može da prođe bez pravljenja selfija. Zbog toga je TECNO odlučio da implementira moćnu selfi kameru u svoj najbolji model iz SPARK 10 serije. Selfie kamera ima čak 32 megapiksela, čime je pravljenje selfi fotografija podignuto na viši nivo. Pored toga što kreira dnevne fotografije u visokoj rezoluciji, prilikom pravljenja noćnih selfija korisnicima je omogućeno da izaberu između čak 3 različite vrste osvetljenja – direktno iz pametnog telefona! Tik pored prednje kamere implementiran je blic, koji se može uključiti prilikom fotografisanja kako bi fotografija bila svetlija i puna detalja.

Pročitajte i tekst:  Svi razlozi zbog kojih bi Motorola edge 30 neo trebalo da bude vaš novi telefon

Video snimci koji se pamte

Znajući da je pored fotografija pravljenje video snimaka neizostavni deo svakodnevice, TECNO je kreirao nekoliko funkcija koje čine vlogovanje i snimanje ne samo kvalitetnijim već i zabavnijim! Tu su funkcije ulepšavanja, automatskog fokusa, kao i fokusa sa zamućivanjem pozadine, kao i mnogi drugi. Za sve one koji se osećaju kao profesionalci spremni za snimanje sopstvenog filma, TECNO Spark 10 Pro poseduje Režiserski mod, koji poseduje mnoštvo zvučnih zapisa, video tranzicija i specijalnih efekata koji će doprineti stvaranju beskompromisno kvalitetnih video snimaka.

Cena i dostupnost

TECNO Spark 10 Pro dostupan je u Gigatron, Tehnomedia prodajnim objektima kao i njihovim online prodavnicama po maloprodajnoj ceni od 23.999 dinara. Veoma uskoro, ovaj pametni telefon biće dostupan i kod Yettel mobilnog operatera.