U martu stiže i “Wiko View 4 Lite” i to po preporučenoj ceni od samo 129 eur

WIKO se može pohvaliti da se njegov DNK odlikuje željom da tehnologiju učini dostupnom. Vodeći se ovom strategijom, ove godine brend produbljuje svoju usredsređenost na autonomiju baterije. Budući da ste uvek u pokretu i da život nikad ne spava, potrebna vam je snaga da napunite sve te sate. View4 Lite se odlikuje baterijom koja traje puna 2 dana. Pružajući uvek sve veću vrednost, odlikuje se takođe trostrukom kamerom i velikom memorijom.

Jedno punjenje, Dvodnevna upotreba

Zahvaljujući bateriji od 4000mAh i optimizaciji softvera i hardvera, View4 Lite pruža dvodnevnu upotrebu sa samo jednim punjenjem! WIKO sarađuje s priznatom laboratorijom za ispitivanja, SmartViser, radi podvrgavanja strogim ispitivanjima i kasnije garancije najvišeg nivoa autonomije kod svih WIKO pametnih telefona.

Zahvaljujući performansama procesora, View4 Lite troši manje snage od uređaja prethodne generacije (View3 Lite), i omogućava vam da u potpunosti uživate u dvodnevnoj upotrebi.

Pametna kamera

Zahvaljujući trostrukoj zadnjoj kameri kojom se odlikuje View4 lite, uhvatićete fotografije poput profesionalca! Senzor od 13MP hvata bez muke fotografije i portrete u svakoj situaciji. Opremljen je AI pametnim funkcijama za automatsko prepoznavanje i podešavanje scene. Podelite tačno ono što vidite bez odsecanja prizora ili odmicanja. Kamera sa 114° Super Wide Angle hvata prelepe panorame i all-inclusive grupne fotografije. Zašto ne biste oslobodili vašu umetničku stranu? Kamera od 13MP radi zajedno sa svojim 2MP dubinskim senzorom u Bokeh modu za izvanredne efekte zamućenja.

Pročitajte i tekst:  HONOR Magic6 Pro: Redefinisanje budućnosti fotografije pametnih telefona pomoću AI-Falcon sistema kamere

Velika memorija

Oslonite se na svoj View4 Lite jer njegova velika memorija čuva sve što vam je važno zahvaljujući kapacitetu od 32GB ROM: 4000 fotografija, 50 epizoda vaših omiljenih serija, 300 muzičkih albuma ili 140 igrica. Proširite memoriju na 256GB sa microSD karticom.

Ekran za potpuni doživljaj

View4 Lite 6.52” ekran s HD+ prikazom pruža izrazito uranjajuće iskustvo. Odnos ekrana od 20:9 i minimalni usek obezbeđuju više korisnog prostora za bolje vizuelno iskustvo.

Boje postaju sve dublje

View4 Lite se odlikuje se sa 3 nove moderne boje. Hoćete li moći da se odlučite između Deep Blue, Deep Gold i Deep Green? Zadnja strana telefona donosi 2 vrste završne obrade, sjajnu Deep Blue za elegantni dizajn i mat za intenzivne nijanse Deep Gold i Deep Green.

Brz pristup funkcijama

Samo jednim dodirom, jednostavno kratko pritisnite integrisano dugme za Google Asistenta za pokretanje Walkie Talkie i direktno pitajte Google da vam podesi alarm, snimi selfie, proveri vremensku prognozu za sutra, uključi lampu itd. Zašto gubiti vreme na otključavanje vašeg telefona ili izgovaranje reči za pokretanje kao što je “OK Google”?

WIKO izvorna dodatna oprema

Izvorna prilagođena Wiko dodatna oprema je posebno dizajnirana kako bi prikazala svu lepotu uređaja View4 Lite, s dodatim ergonomskim karakteristikama za udobnost bez muke.

Tanka smart folio zaštita

Pročitajte i tekst:  Fotografija napravljena mobilnim telefonom uz pomoć veštačke inteligencije (AI) u praksi

Zahvaljujući pametnom prozoru s diskretnim interfejsom, možete brzo pregledati vaše pozive, notifikacije i muziku, samo jednim pogledom. Udobnost je uvek primarna, zahvaljujući lakom hvatu i mogućnosti samostalnog stajanja za uživanje u igricama i video zapisima. Moderan, tanak dizajn praktičnosti dodaje stil.

Hibridna zaštitna kutija

Izrađena od prozirnog dvostrukog materijala, tvrda zadnja navlaka pruža pojačanu zaštitu vašem View4 Lite uređaju, dok se prednji preklapajući meki okvir lako otvara i zatvara.

Kaljeno štampano staklo

Iskoristite prednosti potpune zaštite od udaraca i ogrebotina. Izrazito otporan zaštitni sloj čuva ekran osetljiv na dodir pomoću prevlake protiv otisaka prstiju.

View4 Lite će biti dostupan od marta 2020, po preporučenoj ceni od 129 evra.