Stižu novi miševi i bežične slušalice za gejmere

Jedan od vodećih svetskih brendova gaming monitora i IT dodataka – AGON by AOC, širi svoj portfolio periferije lansirajući dva nova miša (AOC GM510 i GM530) i bežične slušalice (AOC GH401). Opremljeni visoko kvalitetnim Pixart senzorima i dobro osmišljenim dizajnom, uključujući prilagodljiv RGB Light FX, oba miša odlično dopunjuju inventar početnika, kor i hardkor gejmera. Za one gejmere koji ne žele da budu ometeni kablovima prilikom komunikacije sa saigračima, GH401 gejming slušalice koriste bežičnu tehnologiju od 2,4 GHz za prenos zvuka i nude jasan i snažan zvuk s pojačanjem basa zahvaljujući svojim neodimijskim upravljačkim programima od 50 mm.

Pre nego što se upusti u tamnicu visoog nivoa kako bi ubijao orke i zmajeve, svaki avanturista mora da poboljša svoju opremu, napuni napitke i da poboljša svoj karakter – baš kao i današnji igrači, koji se takođe oslanjaju na vrhunsku opremu za igranje kako bi bili odlični u svojoj igri. Ergonomičan i lagan miš koji dobro prijanjanja u ruku korisnika ključan je za dobijanje onih 360 stepeni preciznih pokreta tokom najžustrijih igračih sesija. Kao glavni kontrolni uređaj u računarskim igrama, miševi za igre primarno su oružje igrača koje treba mudro izabrati.

Preciznost nadohvat ruke uz nove AOC Gejming miševe

Nedavno je celokupan gejming portfolio ribrendiran pod kapom „AGON by AOC“ brenda, opslužujući igrače svih nivoa u tri kategorije – avanturisti početnog nivoa (AOC GAMING), ambiciozni heroji (AGON) i profesionalne legende (AGON PRO).

Pročitajte i tekst:  Kako koristiti mobilni telefon kao zamenu za PC računar?

Gaming periferija AGON by AOC portfolija već uključuje tri gejming miša za različite nivoe veština, za početnike GM200, NVIDIA Reflex sertifikovani GM500 miš za dodatno nisku latenciju za srednji nivo igrača i premium AGON AGM700 miš s uklonjivim delovima za fino podešavanje.

Sada se i GM530 i GM510 priključuju seriji 500 gejming miševa u AOC GAMING kategoriji. AOC GAMING GM530 je visoko ergonomski miš za dešnjake s dvostrukim silikonskim bočnim držačima koji pomažu igračima da drže miš na mestu i prate svoju metu u profesionalnim igrama u kojima moraju biti izuzetno precizni. Njegov vrhunski Pixart PMW3389 senzor prati precizno i do 16000 DPI. Miš koristi Kailh prekidače za izuzetne povratne informacije i brze odgovore s visokom izdržljivošću (80 milijona klikova) koji odgovaraju profesionalcima. Dodatno, mat UV premaz na prednjoj površini prijatan je za kožu i sjajnog je osećaja na dodir. Uz primarne dugmiće za levi i desni klik i točkić u sredini, AOC GM530 dolazi i s dva dugmeta s leve strane za pritisak palcem i dva dodatna dugmeta ispod točkića. Dugmići su u potpunosti prilagodljivi zahvaljujući AOC G-Menu softveru koji omogućuje da se dve RGB zone miša sinhroniziraju s Light FX RGB osvetljenjem ostatka AGON ekosistema. GH530 dolazi s pletenim kablom i pozlaćenim USB priključkom.

GM510 je desnoruki miš s jedinstvenim uzorkom saća, što ga čini vrlo laganim, teži samo 58 g (bez kabla). S obzirom da je miš tako lagan, gotovo da nije potreban ikakav napor za brze pokrete u napetim situacijama, što ponekad odlučuje o pobedi i porazu u kompetitivnim FPS igrama. Dizajn ventikacijske školjke smanjuje verovatnost da ćete se znojiti i klizati, što je savršeno tokom vrućih leta. Baš kao i GM530, GM510 koristi izdržljive (80 milijona klikova), taktilne i udobne prekidače Kaihl i isti vrhunski Pixart senzor kao i GM530 za precizno praćenje kretanja, čak i tokom manevara s velikim ubrzanjem. Šest dugmića (uključujući dva dugmeta za palac) potpuno su prilagodljivi softverom AOC G-Menu, a jedna RGB zona može se sinhronizovati i s drugom AGON opremom.

Pročitajte i tekst:  Istraživanje o stepenu i načinu primene cloud tehnologija u Srbiji i poređenje sa globalnim trendovima

Slušajte korake heroja sa svestranim GH401 AOC GAMING

AGON by AOC je u martu lansirao dve ćičane slušalice za igre, GH200 s priključkom od 3,5 mm i stero zvukom i GH300 s USB vezom i 7.1 virtuelnim surround zvukom. Oba para slušalica koriste neodimijske upravljačke programe od 50 mm za isporuku bogatog i jasnog zvuka u frekvencijskom rasponu od 20 Hz do 20 kHz.

Za gejmere koji traže veću slobodu kretanja tokom intenzivnih igara, AGON by AOC nudi nove bežične gejming slušalice AOC GAMING GH401, koje koriste bežičnu tehnologiju 2,4 GHz koja doseže do 10 metara. Takođe se mogu povezati sa stero priključkom od 3,5 mm ako bežična veza nije potrebna što ga čini kraljem oba sveta. Ugrađena baterija može isporučivati zvuk 17 sati (pri postavci glasnoće od 50%) i može se puniti putem moderne USB-C veze. GH401 je takođe  opremljen istim 50-milimetarskim neodimijskim driverom koji je hvaljen zbog čistog zvuka i opremljen je udobnim jastučićima od veštačke kože i memorijske pene kao GH200 i GH300, što ga čini pogodnim za duge gejming sesije. Odvojen mikrofon za izolaciju buke može se prilagoditi radi udobnosti i optimalne udaljenosti za čist govor, dok kontrole na ploči nude jednostavan pristup dugmićima za isključivanje i jačinu zvuka GH401 kompatibilan je s PC, PS4 i PS5.

Gejming miševi AOC GM530 i GM510  biće dostupni od novembra 2021.  po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 5.209,00 din.

Pročitajte i tekst:  Isprobali smo Xiaomi Electric Scooter 3 – Maksimalno optimizovan za sve korisnike

Gejming slušalice  AOC GH401 biće dostupni od novembra 2021.  2021. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 9.259,00 din.