Uhvati svoj mega trenutak uz Xiaomi 12T seriju

Xiaomi 12T serija konačno je stigla na srpsko tržište! Dugoočekivani flagship uređaji koji između ostalog donose i sistem kamera od čak 200 MP, premijerno su predstavljeni ove nedelje, na radost svih fanova ovog globalnog brenda u Srbiji. Tokom perioda pretprodaje cena za Xiaomi 12T iznosiće 59.999 RSD, što je značajna ušteda u odnosu na redovnu cenu od 72.999 RSD. Sa druge strane, Xiaomi 12T Pro koji donosi sistem kamera od čak 200MP koštaće 83.999 RSD za verziju 8+256 GB, dok je redovna cena 96.999 RSD. Isti model će takođe biti dostupan i u verziji 12+256GB i to isključivo u Xiaomi store maloprodajama po ceni od 91.999 RSD, a nakon perioda pretprodaje cena će biti 104.999 RSD.

Osim popusta od 13.000RSD, tokom akcije svi kupci imaju priliku da uz ovaj sjajan model telefona na poklon dobiju i Mi pametnu grejalicu S, kao i dodatnu zaštitu ekrana u periodu od 6 meseci i besplatnu YouTube Premium pretplatu u trajanju od tri meseca.

Sve informacije o ovoj specijalnoj ponudi možete pronaći na Xiaomi store stranici, a ponuda važi kod sledećih partnera: Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedia, CT Shop, Dr Techno, kao i kod operatera A1 i Yettel.

Novi modeli Xiaomi 12T serije imaju profesionalne kamere koje su u mogućnosti da zabeleže fotografije izuzetnog kvaliteta. Model Xiaomi 12T Pro ima sistem kamera od čak 200 MP. Kamera poseduje odlične performanse za noćne fotografije, kao i izuzetno brzo fokusiranje. Sve to, zajedno sa nizom drugih optimizacija, omogućuje da zabeležite sve do najsitnijih detalja bez gubljenja fokusa čak i u uslovima slabog osvetljenja ili kada se objekat na slici pomera velikom brzinom. Uz veliku površinu senzora kamere ovi modeli su takođe sjajni i za portret fotografije gde postižu odličan kvalitet i nivo detalja. Xiaomi ProCut i Ultra burst opcije omogućuju da sve što uslikate ili snimite izgleda kao da je zabeleženo profesionalnom kamerom. A uz podršku za 8K video u punoj rezoluciji, Xiaomi 12T Pro će se pobrinuti da kreirate i savršen video sadržaj.

Pročitajte i tekst:  LG predstavlja najnoviji premijum telefon - LG G7 ThinQ

Xiaomi 12T, koji je poput ostalih modela na sniženju od čak 13.000 RSD, ima trostruki sistem kamera: primarnu kameru koja je na nivou profesionalne sa neverovatnih 108 MP, širokougaonu kameru od 8 MP, kao i makro kameru od 2 MP. Ono što doprinosi izvanrednom korisničkom iskustvu jeste i to što Xiaomi 12 serija uključuje MIUI 13 operativni sistem, koji donosi brže skladištenje, veću efikasnost pozadinskih procesa i duži vek trajanja baterije. Nove funkcije takođe uključuju i Xiaomi Liquid Storage, kao i funkcije Focused Memory i SmartBalance.

Pored neverovatne kamere, ono što  ističe 12T Pro u odnosu na tržišnu ponudu jeste Snapdragon procesor proizveden uz pomoć TSMC tehnologije od 4nm koja značajno poboljšava performanse u odnosu na prethodne serije i smanjuje potrošnju energije uređaja za trećinu, dok Xiaomi 12T poseduje MediaTek Dimensitiy 8100-Ultra čip koji je izgrađen na 5nm TSMC proizvodnom procesu. 12T Pro takođe ima sjajan sistem za hlađenje koji obezbeđuje odličnu energetsku efikasnost, pa korisnik ne mora da brine o pregrevanju. Nova struktura GPU-a kojom je čip unapređen povećava performanse i energetsku efikasnost do 30% u poređenju sa prethodnikom.

Kada je u pitanju baterija, Xiaomi 12T serija nudi neverovatnu autonomiju i brzinu punjenja, čak i među flagship modelima ovog brenda koji su poznati po izdržljivoj bateriji. Oba telefona poseduju bateriju velikog kapaciteta od 5.000 mAh i tehnologiju HyperCharge od 120W, koja omogućava punjenje telefona za samo 19 minuta, posle čega možete koristiti telefon impresivnih 13,5 sati. Uz to telefon poseduje i Adaptive Charge funkciju koja se prilagođava svakodnevnoj rutini punjenja.

Pročitajte i tekst:  Motorola ThinkShield for mobile - nabolja bezbednost za vaš telefon

Samo do 23. oktobra možete iskoristiti pretprodajnu ponudu i kupiti izvanredne Xiaomi 12T i 12T Pro uređaje koji će obogatiti vašu svakodnevicu i omogućiti vam da prikažete svoju kreativnost na najbolji mogući način. Upoznajte iz prve ruke jedan od najviše očekivanih telefona u ovoj godini i otkrijte neverovatan svet Xiaomi inovacija.