Unboxing: Panasonic Multishape set za ličnu negu muškaraca

Panasonic MULTISHAPE je prvi modularni sistem za ličnu negu na tržištu, koji obuhvata sve što je jednom modernom muškarcu potrebno za održavanje lične nege na dnevnom nivou – od podrezivanja i brijanja brade i kose, nege tela, nosa, uha i lica, do pranja zuba. Ovaj sveobuhvatni sistem sa jednom punjivom baterijom omogućava vam da kreirate jedinstvenu kombinaciju koja odgovara vašim ličnim potrebama u tom trenutku.

Zadivio nas je način na koji je Panasonic predstavio MULTISHAPE sistem. Na test nam je stiglo pakovanje veličine osrednjeg kofera, pa smo rešili da vam predstavimo koliko moćan utisak ostavlja MULTISHAPE sistem.

Interesantno je da je Panasonic čak i samo pakovanje iskoristio da pošalje poruku svojim korisnicima, koja na najbolji način oslikava MULTISHAPE sistem – biti spreman u svakom trenutku i za svaku priliku.

Kada se skine prvi kartonski omot, vidimo da kutija ima dve fioke.

U jednoj fioci nalaze se mehanizam trimera za bradu i kosu, glava za brijanje, trimer za uklanjanje dlaka iz nosa i ušiju, mehanizam električne četkice, kao i torbica za odlaganje uređaja i dodataka kada se ne koriste.

U drugoj fioci nalazi se osnova MULTISHAPE uređaja sa još jednim, širim trimerom za bradu, kosu i telo.

Drugim rečima, Panasonic MULTISHAPE uređaj obezbeđuje najrazličitije funkcije, u zavisnosti koji dodatak je postavljen na osnovu.

Sistem se sastoji od ukupno 14 delova, dve torbice i punjača.

Pročitajte i tekst:  Samsung TV uređaji za 2022. godinu dobili sertifikat o smanjenju emisije CO₂ koji dodeljuje Carbon Trust

Moramo da čestitamo Panasonic-u na fantastično osmišljenom pakovanju koje na najbolji način pokazuje da se radi o luksuznom setu proizvoda za negu muškaraca.