Upoznajte najnoviju pametnu fitnes narukvicu – Huawei Band 6

Novi Huawei Band 6 je upečatljiva pametna narukvica zahvaljujući kojoj ćete vaše zdravlje i rezultate vežbanja pratiti sa stilom. Ova lagana narukvica moćnih funkcija idealna je za one koji tragaju za udobnošću, pouzdanošću i izgledom kojim će naglasiti svoju jedinstvenost. 

Dizajn koji privlači pažnju

Već na prvi pogled uočava se izuzetni FullView ekran od 1,46 inča. Sa 148% većom površinom prikaza i odnosom ekran-telo od 64% Huawei Band 6 donosi veće fotografije i više detaljnijih statističkih pokazatelja. Njegov upečatljivi izgled dopunjuju mekani silikonski kaiši dostupni u tri boje – Sakura Pink, Amber Sunrise i Graphite Black.  Težina kaiša od svega 18 grama čini Huawei Band 6 prijatnim, komfornim i gotovo neosetnim prilikom nošenja.  Osim toga, dizajn Huawei Band 6 se prilagođava vašem ukusu.  Dovoljno je da preko Huawei Watch Face Store jednostavnim privlačenjem odaberete najdopadljiviji izgled, onaj koji najviše odgovara vašem raspoloženju.

Fokus na zdravlju

TruSeenTM 4.0 tehnologija omogućava precizno praćenje pulsa i to tokom celog dana i noći, upozoravajući na nepoželjne promene na koje je potrebno obratiti  dodatnu pažnju. Kako bi vaše zdravlje bilo u centru pažnje, Huawei Band 6 donosi funkciju TruRelaxTM, uz koju ćete pratiti nivo stresa, a zahvaljujući ugrađenom vodiču za disanje, stresne situacije postaće opuštenije.  Huawei Band 6 odlikuje se i unapređenim TruSleep TM 2.0. On prati kvalitet sna identifikujući šest glavnih problema, ujedno nudeći više od 200 predloga za bolji san.

Pročitajte i tekst:  Obratite pažnju - Šala na TikToku zasnovana na pravoj prevari

Budite inspirisani svojim postignućima

Huawei Band 6 beleži svaki vaš korak. Osim što vam donosi izbor od 96 različitih režima vežbanja, pomoću njega ćete sami odrediti svoje dnevne ciljeve  –  broj koraka, vreme tokom koga ćete biti aktivni, kao i odnos aktivnosti umerenog i visokog intenziteta. Napredak je moguće pratiti putem preglednih grafikona, a svaki ostvaren cilj motivisaće vas da se dodatno posvetite vežbanju i aktivnom načinu života.

Baterija na koju moćete računati

HUAWEI Band 6 nudi bateriju koja uz standardnu upotrebu traje neverovatnih 14 dana, odnosno 10 dana pri intenzivnijem korišćenju. Petominutno punjenje omogućava dvodnevno korišćenje, što je idealno u slučajevima kada se u brzini spremate za aktivan vikend u prirodi ili u žurbi krećete na trening.