Upoznajte novi Redmi A1

Globalni tehnološki gigant Xiaomi predstavio je nedavno model iz svoje Redmi serije telefona, Redmi A1. Novi model objedinjuje sve funkcije koje su potrebne savremenom korisniku u jednom paketu – od kamere, do odličnog softvera i baterije, a sve to po jako pristupačnoj ceni.

Redmi A1 poseduje HD+ ekran od 6,52-inča, dok je za jako dobre performanse zaslužan MediaTek Helio A22 procesor. Telefon dolazi sa Android 12 operativnim sistemom i poseduje dvostruku zadnju kameru od 8MP. Što se tiče selfija i video poziva, uređaj poseduje prednju kameru od 5 megapiksela.

Za korisničko iskustvo bez pauze tokom celog dana zaslužna je baterija od čak 5000 mAh. Redmi A1 takođe poseduje i FM radio, kao i zvučnike koji se nalaze na gornjem delu uređaja. A uz 32 GB internog prostora za skladištenje poseduje dovoljno mesta za sve omiljene aplikacije, fotografije, video snimke i muziku. Za sve one kojima interna memorija nije dovoljna, uređaj poseduje i slot za MicroSD karticu pomoću koga se kapacitet može značajno proširiti. Naravno, tu je i dual SIM mogućnost za one koji žele da koriste pogodnosti korišćenja dodatne SIM kartice na putovanjima.

Novi Redmi A1 već na prvi pogled poseduje prepoznatljivi dizajn stil koji definiše kompletnu Redmi seriju telefona, uz ravne ivice i zaobljene stranice. Na poleđini telefona se nalazi kvadratni modul kamere i poznati Redmi ispis. Prekidač za jačinu zvuka i dugme za paljenje su integrisani na desnoj ivici aparata. Dimenzije uređaja su 164,92 mm x 76,75 mm x 9,09 mm, što uz težinu od 191 gram čini ovaj model savršenim izborom za sve one kojima je potreban dobar telefon za svaki dan. Redmi A1 će biti dostupan u tri boje: crnoj, zelenoj i plavoj.

Pročitajte i tekst:  Testirali smo Honor Magic 4 Pro

Redmi A1 se nalazi u prodaji od 13. septembra, a cena iznosi 12.499 dinara. Požurite i ugrabite najbolji uređaj u klasi! Više informacija možete pronaći na linku.