Upoznate gejming liniju Philips Evnia monitora

Diverzifikujući gejming svet svojom prisutnošću i tehničkim karakteristikama, Philipsova gejming linija Evnia predstavlja svoj najnoviji model monitora Philips Evnia 34M2C8600. Zahvaljujući zakrivljenom monitoru i kristalno jasnim vizualima, ovaj monitor pruža impresivno gejming iskustvo.

Upoznate gejming liniju Philips Evnia

Philips Evnia lansirana je u novembru 2022. s namerom kreiranja novih pravila u gejming industriji. Moto brenda („Reinvent the rules“) reprezentativna je poruka o širenju inkluzivnosti u gejming industriji, a Philips Evnia zasniva svoj manifest na stvaranju okruženja za sve gejmere.

Novi Evnia gejming monitor dizajniran je za svakoga. Jedna od karakteristika po kojima se ovaj monitor ističe je Ambiglow – ona prikazuje sve ono što Evnia jeste: inovativnost, prijateljstvo, otvorenost i dašak razigranosti,”  izjavila je Xeni Bairaktari, direktorka globalnog marketinga Philips monitora i IT dodataka i dodala: “Ambiglow omogućuje svakom gejmeru da odabere i postavi raspoloženje i ambijent u svojoj sobi. To mu omogućava da se oseća ugodno i personalizuje svoje gejming iskustvo”.

Philips Evnia 34M2C8600

Osim Ambiglow tehnologije, Philips Evnia 34M2C8600 nudi i Display HDR True Black 400 za senčanje, UltraWide QHD od 3440 X 1440 piksela za kristalno jasne vizuale i 0,1 ms vreme odziva za glatki gejming. Nadalje, monitor je opremljen i USB-C priključkom i KVM prekidačem, kao i HAS stalkom za iskustvo bez mane.

Međutim, najistaknutija karakteristika novog monitora definitivno je QD OLED. Ova karakteristika omogućuje vrhunske boje i živopisne vizuelne prikaze spajanjem dvaju tehnologija: OLED panela i tehnologije kvantnih tačaka (QD). Kombinacijom ove dve tehnologije, novi monitor Philips Evnia 34M2C8600 garantuje neuporedivo i impresivno gejming iskustvo.

Pročitajte i tekst:  Logitech M720 Triathlon Multi-Device miš

Dostupnost i cena

Philips Evnia 34M2C8600 monitor dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 152 399 dinara.

Philips Evnia 42M2N8900

Inovacija je stigla u gejming svet, a zajedno s njom i Philips Evnia čija je svrha stvoriti razigrano, inovativno i prijateljsko okruženje u gejming industriji. Iako pokreće pozitivnu promenu kroz svoje vrednosti, Philips Evnia stvoriće pozitivnu promenu i svojim novim monitorom – Philips Evnia 42M2N8900. Uz ovaj monitor stvarnost postaje igra.

Upoznajte Philips Evnia 42M2N8900

Pozitivna promena nije sve što Evnia unosi u gejming svet. Ovaj monitor deo je serije Evnia 8000 koji predstavlja najviši kvalitet proizvoda koje nudi Evnia, a uz tu seriju dolaze neuporedivo najbolje karakteristike za sveobuhvatno gejming iskustvo. Te karakteristike uključuju: istinski 10-bitni ekran za glatke prelaze boja, OLED ekran za snažan kontrast, brzinu osvežavanja od 138 Hz, 0,1 ms GTG vreme odziva, DTS za poboljšani zvuk i UltraClear 4K UHD ( 3840×2160) rezoluciju za preciznu sliku. Uz to, novi monitor ima 4-strani tanki okvir, ekran od 42 inča, KVM za upravljanje multi monitor postavkama, USB-C priključak i postolje podesivo po visini (HAS).

Nadalje, Ambiglow pozadinsko osvetljenje, koje je ujedno i zaštitni znak svih monitora serije Evnia 8000, prisutno je i kod Philips Evnia 42M2N8900. Međutim, tri glavne karakteristike po kojima se Philips Evnia 42M2N8900 ističe su brzina osvežavanja od 138 Hz, nisko kašnjenje unosa i OLED. Ove karakteristike omogućuju glatko gejming iskustvo i živopisne vizuale.

Pročitajte i tekst:  Philips predstavio novi 4K UHD monitor - biće dostupan i u Srbiji

Uzbuđena sam i srećna što mogu da najavim izlazak novog Philips Evnia modela. Nadamo se da će vas ovaj proizvod oduševiti. Uz neverovatnu brzinu, ovaj model ima i neusporedivo impresivnu kvalitetu slike. S novom OLED tehnologijom gejmeri mogu iskusiti gejming svet prepun svetlih boja i impresivnog kontrasta” izjavila je Xeni Bairaktari, direktorka globalnog marketinga Philips monitora i IT dodataka.

Gejming i inovacija

Budući da je jedan od ciljeva Evnia 8000 linije ‘gaming beyond innovation’, OLED gejmingu pruža upravo to: inovativnost i dinamičnost. Philips Evnia 42M2N8900 donosi veći ekran, svetlije boje, brži gameplay i ekskluzivnu Ambiglow karakteristiku.

Sa karakteristikama i elegantnim dizajnom, Philips Evnia nada se doneti nešto novo, a možda i malo inkluzivnije, na gejmerski sto.

Cena i dostupnost

Philips Evnia 42M2N8900 monitor dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 199 327 dinara.

Više informacija o Philips Evnia modelima: https://www.evnia.philips