Uz Huawei Mobile Services mogućnosti su neograničene

Huawei Mobile Services (HMS) već neko vreme predstavljaju revolucionarnu prekretnicu u poslovanju kompanije. U međuvremenu, sa pojavom najnovijih Huawei uređaja, HMS je znatno unapredio kvalitet i bezbednost pristupa najpopularnijim svetskim, ali i lokalnim aplikacijama.

Kroz najsigurniju privatnost podataka, podržanu kroz Sertifikat o međunarodnim standardima. ekosistem HMS servisa korisnicima donosi pametnije, brže i bolje neometano iskustvo digitalne veštačke inteligencije. Zapravo, brojka od 580 miliona aktivnih mesečnih korisnika s kraja 2021. (10% više u odnosu na prethodnu godinu) jasan je pokazatelj da Huawei AppGallery postaje jedna od vodećih platformi za distribuciju aplikacija u svetu.

HMS na svakom vašem uređaju

Izuzimajući rezultate sa teritorije Kine, zastupljenost AppGallery prodavnice aplikacija ima zapanjujući porast od 56% u odnosu na rezultate s kraja 2020. godine. Može se reći i da je njena sve veća popularnost zapravo u korelaciji sa proširenjem portfolija i najnovijim Huawei uređajima.

Ipak, doći do jednog takvog zadivljujućeg pomaka nije bilo ni malo lako. Pre svega, ogroman kvalitativni skok koji je u poslednje dve godine ostvario AppGallery vredan je svakog divljenja. Kako svakodnevno napreduje i razvija se, današnji AppGallery raspolaže svim aplikacijama koje savršeno jednostavno funkcionišu na najnovijim Huawei uređajima I odgovaraju na sve potrebe korisnika. Uz jedan takav trud, za tako kratko vreme, zapravo i ne čudi što je AppGallery u prve tri prodavnice aplikacija na svetu.

Tako od sada uz modele kao što su Huawei nova 9, Huawei P50 Pro i P50 Pocket korisnici mogu bez ikakvih smetnji uživati u svojim omiljenim aplikacijama. Primera radi, ukoliko svoj novi Huawei pametni telefon povežete sa FreeBuds 4 slušalicama, putem AppGallery prodavnice možete pronaći Deezeer ili Tidal i uživati u svojoj playlisti i savršenoj reprodukciji zvuka.

Pročitajte i tekst:  Preuzmite omiljene domaće aplikacije sa HUAWEI APPGALLERY

Kada je u pitanju dostupnost, HMS je integralni deo brojnih uređaja. Tako su svim korisnicima Huawei pametnih satova, uključujući modele serija Watch 3 i GT3, od sada brzo i lako dostupne omiljene svetske, ali i domaće, aplikacije, sa jasnim naznakama za dalje širenje. Uz to, tu je i Huawei MatePad 11, koji je sa implementiranim HMS servisom “zaokružen” u jedan od najboljih tableta na svetskom tržištu.

Huawei Mobile Services aplikacije

Iz dana u dan, HMS aplikacije su sve popularnije među korisnicima širom sveta. Od jula 2021. godine, kada je Huawei lansirao HMS Core 6, pa sve do 31. decembra iste godine,  u sistem je integrisano više od 187.000 aplikacija, s tim da korisnici i dalje mogu koristiti preko million aplikacija dostupnih preko Petal. Pojačana bezbednost i olakšana dostupnost zadovoljavaju svačije potrebe, pa visoki kvalitet digitalne veštačke inteligencije, putem HMS servisa, korisnicima Huawei uređaja omogućuje ispunjen i beskrajno zabavan digitalni život.

Tako su HUAWEI AppGallery, HUAWEI Browser, HUAWEI Mobile Cloud, HUAWEI Themes, HUAWEI Music, HUAWEI Video, HUAWEI Reader, HUAWEI Petal Search, HUAWEI Petal Maps, HUAWEI Assistant i ostale HMS aplikacije postale sastavni deo miliona HMS korisnika. Uporedo sa njihovim nastankom, stvarane su i druge inovativne HMS aplikacije koje su, tokom prethodne dve godine, na svoju adresu privukle milionski auditorijum.

Među njima je i Petal Search koji je do sada pokrio više od 170 zemalja i regiona i podržava više od 70 jezika. Petal Search korisnicima pruža usluge pretrage u više od 20 vertikalnih domena, uključujući vesti, aplikacije, kupovinu, putovanja, zabavu i lokalne usluge. Korisnici mogu da istraže mnoštvo informacija putem teksta, vizuelnog ili auditivnog prikaza, koristeći najsavremeniju tehnologiju pretraživača.

Pročitajte i tekst:  Kompanija Huawei predstavila IdeaHub - novi pametni kancelarijski alat

Kompanija Huawei nastavlja sa nadogradnjom svog HMS Sistema, pa je s tim u vezi pokrenut Huawei Shining Star Program, sa ciljem da podrži programere u izgradnji ekosistema inovativnih digitalnih usluga za sve scenarije sa svim resursima, obukom i podsticajima, kako bi podstakli dalju inovaciju u razvoju aplikacija. Programeri su iskoristili ovu šansu na obostranu korist, pa je do sada predloženo preko 10.000 inovativnih HMS aplikacija.