Eksluzivno iz Pariza – Predstavljanje Huawei P30 serije telefona – foto vest

Dok još traje zvanična svetska premijera Huawei P30 serije telefona (Huawei P30 i Huawei P30 Pro) u Parizu, ekskluzivno imate priliku da vidite kakva je atmosfera na tom događaju.

Kompanija Huawei Consumer Business Group na ovoj ekskluzivnoj ceremoniji u Parizu predstavlja modele telefona Huawei P30 i Huawei P30 Pro. Serija uređaja Huawei P30 predstavlja nastavak tradicije Huawei P serije, i radi se o najnaprednijoj seriji kamera pametnih telefona ove kompanije. Ovi uređaji poseduju inovativni senzor Huawei SuperSpectrum, optičko sočivo SuperZoom, novu Time of Flight (TOF) kameru i bolju OIS i AIS tehnologiju za stabilizaciju slike. Pomoću ovih revolucionarnih tehnologija modeli P30 i P30 Pro mogu da zabeleže neverovatne fotografije i video snimke u bilo kojoj situaciji.

Richard Yu, CEO of Huawei Consumer BG, je izjavio: ,,Najnovija serija Huawei P30 predstavlja ogromno otkrovenje nakon decenija rada na razvoju tehnologije digitalnih kamera. Otkrovenje koje će promeniti pravila igre, kao i percepciju korisnika po pitanju mobilne fotografije. Inovacije kao što su Huawei SuperSpectrum senzor i SuperZoom sočivo nam omogućavaju da pomeramo granice ne samo fotografije, već i videografije – oblasti u kojoj odavno nije bilo značajnijih promena. Serija Huawei P30 će predvoditi razvoj narednih nekoliko generacija pametnih telefona tako što će ohrabrivati ljude da zabeleže istinsku lepotu sveta oko sebe pomoću uređaja koji lako mogu da drže u ruci.“ 

 

Pročitajte i tekst:  Stiže realme 9 - Pristupačan telefon sa kamerom od 108 megapiksela

Huawei je takođe predstavio Huawei WATCH GT Active Edition i Elegant Edition, pametne satove sa ultra dugm trajanjem baterije; HUAWEI FreeLace slušalice bez kabla koje podržavaju  HUAWEI HiPair za lako uparivanje i brzo punjenje; Huawei XGENTLEMONSTER EYEWEAR, nove pametne naočare dizajnirane u saradnji sa čuvenom dizajnerskom kompanijom GENTLE MONSTER.

U Srbiji će Huawei P30 modeli biti dostupni od 29. marta. Cena za Huawei P30 Pro model biće 124.999 dinara, a za Huawei P30 89.999 dinara.

Više informacija o telefonima i njihove detaljne specifikacije možete pročitati u posebnom tekstu.

Pogledajte i video snimak telefona načinjen na premijeri: