Veliki ekran za još veći ugođaj: Neo Qled – uživanje po meri svakog

Živimo u vremenu u kome produkcija filmova i serija širom sveta ne pauzira ni na sekund. Nikad se više nije snimalo i nikad se više nije gledalo. Gledanje i pričanje o top serijama i filmovima je danas uobičajena stvar. Svakako ovaj „beg od stvarnosti“ i uranjanje u fantastične režije je i odlična alternativa ako uzmemo u obzir trenutak u kome živimo, gde su brojne aktivnosti i putovanja ograničena. Ono što zadovoljstvo čini većim jeste televizor koji poseduje vrhunsku tehnologiju. Uređaj koji predstavlja središnju tačku svakog modernog doma i pruža maksimalni ugođaj, jeste Samsung Neo QLED televizor.

  1. Izaberite kvalitet

Prva stvar koju uviđamo kod savremenih televizora jeste kvalitet slike. Najnoviji modeli Neo QLED televizora otkrivaju skrivene detalje i kontrast boja, kako se pri bilo kom stepenu osvetljenja ne bi izgubila nijedna sitnica, a boje bile besprekorne. Zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji, koja omogućava prilagođavanje slike na TV-u vašem ambijentu, možete biti sigurni da ćete svaki trenutak ispratiti u punom sjaju jer se ova tehnologija vodi analiziranjem količine svetlosti na sceni i optimizacijom boje na ekranu, pružajući vam nezaboravno iskustvo.

Neo Quantum Pro 8K procesor zadužen je za još naprednije vizuelne detalje i realniji prikaz, a sve to uspeva pomoću veštačke inteligencije koja ga pokreće. Inovativni Neo Quantum procesor optimizuje prikaz i tako što se prilagođava sadržaju i donosi besprekornu i glatku sliku visoke stabilnosti.

  1. Probudite sva čula
Pročitajte i tekst:  Samsung ekrani sa revolucionarnom modularnom mikro LED tehnologijom

Kada se odlučite da omiljeni sadržaj gledate iz udobnosti svog doma, sve vaše zahteve će ispuniti veliki ekran koji će vas oduševiti svojim karakteristikama. Pored svih čula koje ćete probuditi, oči će vam najviše biti zahvalne jer je tu „Eye Care“ sertifikat, koji poseduju Neo QLED televizori. On je zadužen za brigu o korisnicima jer pored kvaliteta slike, pruža i nežan efekat za ljudsko oko i čini da oči ne postanu teške i umorne.

Kombinacija veličine ekrana, odličnog kvaliteta slike i kristalno jasnih detalja u potpunosti će vas uroniti u sve što gledate. Ukoliko imate Neo QLED televizor, neće vas ometati ni buka unutar ili izvan prostora jer ćete pomoću automatski optimizovanog zvuka besprekorno moći da čujete i najtiši šum, čak i ako neko pored vas usisava. SpaceFit tehnologija analizira okruženje, kako bi automatski podesila zvuk televizora, te vam omogućila da jednostavno uključite televizor i prepustite se vrhunskoj tehnologiji koja vam je od sada na usluzi.

Za veoma kvalitetan zvuk brine se i Object Tracking Sound Pro tehnologija (OTS Pro), koja osigurava da zvuk prati radnju i prema tome ga precizno reprodukuje na zvučnicima. Buku iz okoline prati Active Voice Amplifier i u skladu sa tim pojačava glasove na ekranu, što pruža neverovatan užitak u kom možete ispratiti svaku radnju.

  1. Nova tehnologija pruža novu vrstu zabave
Pročitajte i tekst:  Samsung i Tetris dizajnirali „Samsung Stackers” posude za čuvanje hrane

Veliki ekran je „must have“ današnjice. Svaki saržaj se čini boljim i zanimljivijim ukoliko se gleda preko televizora čija površina „teži“ bioskopskom platnu. Ovaj ekran će vam, gde god da sedite, obezbediti dobar ugao gledanja, a ukoliko je društvo oko vašeg novog ekrana brojnije, takođe nikome neće promaći fenomenalni kadrovi.

Kada je već tu i društvo, Neo QLED televizor može poslužiti i da uplovite u virtuelni svet i odigrate igricu putem konzole ili računara. Samsung je mislio na svoje korisnike i ovaj vid zabave, i tako spojio zabavno i korisno, a rezultat je Super Ultrawide GameView opcija, koja pruža širok pogled na sve scene u video igrama, dok Object Tracking Sound tehnologija prema scenama raspodjeljuje zvuk u prostoriji. Da bi sve teklo glatko pobrinuće se brzina osvežavanja od 120 HZ, a na vama je samo da se prepustite.

  1. Ekran za potpuni užitak

Iako vam predstavljamo televizor čiji je veliki ekran jedan od glavnih aduta, on zauzima minimalan prostor. S obzirom na to da, kada birate televizor za svoj dom, treba da imate na umu i veličinu svoje sobe, ugao gledanja, kao i  udaljenost između fotelje i televizora, Samsung Neo QLED televizori olakšavaju ovaj proces jer dolaze sa velikim ekranima u neverovatnoj 4K i 8K rezoluciji.