vFORUM Adria – Praktična iskustva za uspeh u digitalnoj transformaciji

Kompanija VMware, lider u pružanju multi-cloud usluga za sve aplikacije, priprema najvažniji regionalni tehnički događaj sezone – vFORUM Adria. U Puli će se 9. juna okupiti više od 300 učesnika i VMware partnera iz devet država Adriatik regije. Uvodni govor će održati Džo Bagli (Joe Baguley), potpredsednik i CTO VMwarea za regiju Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA), jedan od najuglednijih tehnoloških stručnjaka današnjice, a učesnici vFORUM Adria imaće jedinstvenu priliku da čuju i upoznaju Dina Rađu, košarkašku legendu i člana Kuće slavnih.

Pod motom „Promene vođene praktičnim iskustvom“ će se, kroz više od 20 prezentacija, tehničkih radionica i poslovnih panela, predstaviti VMware rešenja i proizvodi koji pomažu kompanijama i organizacijama svih veličina u izgradnji infrastrukture otporne na izazove budućnosti.

„vFORUM Adria 2022 je obavezan događaj za sve koji žele da nauče kako uspešno voditi digitalnu transformaciju s fokusom na multi-cloudu, te saznati kako VMwareova potvrđena i praktična rešenja mogu da im pomognu u realizaciji ključnih poslovnih inicijativa“, izjavio je o predstojećem događaju Nenad Aleksić, regionalni menadžer prodaje za jugoistočnu Evropu u VMware-u.

U toku vForuma u Puli IT profesionalci i stručnjaci za bezbednost imaće izuzetnu priliku da se upoznaju s detaljima najnovijih VMware tehnologija i rešenja, saznaju kako VMware Cloud kreira jedinstvenu platformu za sve aplikacije u bilo kom okruženju i uključe se u najrelevantnije tematske razgovore o izgradnji, pokretanju, upravljanju, povezivanju i zaštiti aplikacija i podataka u svim cloud okruženjima.

Pročitajte i tekst:  3. godinu zaredom Huawei među prvih 50 brendova na BrandZTM listi najvrednijih brendova

Više informacija na adresi: https://vforumadria.com/

Esad Jakupović