Vodič za kupovinu gedžeta: Pristupačan, a kvalitetan kabl za mobilni telefon

Pronašli smo cenovno pristupačan (419 din), a kvalitetan kabl za mobilne telefone, pri tome i prilično atraktivnog izgleda s obzirom na upadljivo crvenu boju. U pitanju je Xwave USB na TIP-C kabl dužine 1.2 m, 3A (red mesh), USB 3.1 na TIP-C 3.1, muško-muški, aluminijumski, upleteni! Može se koristiti za punjenje telefona ili kao “data” kabl za prebacivanje podataka za mobilnog telefona na računar i obrnuto.

Kablovi za punjenje mobilnih telefona postali su neizostavni deo naše svakodnevice. U moru različitih tipova konektora, jedan od najpopularnijih postao je USB na TIP-C (USB-C type). Ovaj kabl donosi brzinu, pouzdanost i univerzalnu kompatibilnost koja olakšava punjenje mobilnih uređaja.

USB na TIP-C kabl je inače revolucionarni napredak u tehnologiji punjenja. Sa svojim reverzibilnim dizajnom, korisnici više ne moraju brinuti o pravilnom poravnanju konektora prilikom povezivanja sa uređajem. Osim toga, TIP-C konektor donosi i brže punjenje, što je od suštinskog značaja u današnjem ubrzanom ritmu života.

Ovaj kabl je takođe univerzalno kompatibilan sa širokim spektrom uređaja, uključujući pametne telefone, tablete, laptopove i druge gedžete koji podržavaju TIP-C standard. To znači da korisnici mogu jednostavno deliti kabl između različitih uređaja bez brige o inkompatibilnosti. Pored jarko crvene boje, u ponudi su i kablovi tamno sive i crne boje!

Cena: 419 rsd

Kontakt: NT.rs

Pročitajte i tekst:  Cool gedžeti koji mogu poslužiti kao originalni Novogodišnji pokloni