Vox Electronics – jedina firma izlagač iz Srbije na sajmu IFA 2016

Nakon prošlogodišnjeg veoma uspešnog predstavljanja na sajmu, beogradska kompanija Vox Electronic je i ove godine imala zapažen nastup na najvećem evropskom skupu posvećenom potrošačkoj elektronici – IFA 2016 u Berlinu. Vox Electronics je ove godine izlagao televizore, male kućne aparate (pegle, miksere, sokovnike, vage, blendere, mini pekare…) i belu tehniku (frižidere, veš mašine, šporete, mašine za sudove…). Veliko interesovanje ove godine između ostalog izazvao je i Smart 3D TV dijagonale 65 inča, koji po svojim karakteristikama stoji rame uz rame sa televizorima najpoznatijih svetskih proizvođača.

Vox Electronics štand na sajmu IFA 2016 u Berlinu

Vox Electronics štand na sajmu IFA 2016 u Berlinu

Izložbeni štand ove kompanije nalazio se u hali br. 9 berlinskog sajama u kojoj su se predstavili i veliki svetski brendovi iz pomenutih oblasti: Candy, Sharp, Clatronik…, što dokazuje da su Vox Electronics uređaji spremni da se mere sa njima po kvalitetu, tehničkim karakteristikama i dizajnu, ali uz jednu veliku prednost – cenu koja je 20% do 30% niža od konkurencije. Uz najbolji odnos kvalitet-cena, Vox Electronics uređaje odlikuje i dugotrajna garancija, koja se kreće od tri do pet godina, u zavisnosti od tipa uređaja.

Potvrdu kvaliteta Vox Electronic uređaja predstavlja i činjenica da su na sajmu ostvareni kontakti, ne samo sa nemačkim, već i sa kompanijama iz drugih evropskih zemalja, koje su pokazale interesovanje za distribuciju Vox Electronics proizvoda. Zato sada možemo da kažemo da Vox Electronics nije više samo srpski brend, već i brend koji svoje ime i reputaciju gradi i širom Evrope.

Pročitajte i tekst:  HONOR Magic6 će imati integrisani LLM koji pokreće Snapdragon 8 Gen 3 mobilna platforma

Zato, kada sledeći put uđete u prodavnicu tehnike sa željom da kupite neki tehnički uređaj ili aparat za kuću, obratite pažnju na proizvode potpisane imenom Vox Electronics. Osim odličnog odnosa cene i kvaliteta, kao i dugotrajne garancije, Vox Electronics proizvodi se u domaćim prodavnicama često nalaze na sniženijma, što je još jedan dodatni argument baš za njihov odabir prilikom kupovine.

Više informacija o kompaniji Vox Electronic i uređajima koje proizvode potražite na www.voxelectronics.com.

logo