Xiaomi u Beogradu predstavio nove brend ambasadorke

Kompanija Xiaomi juče je u Beogradu organizovala prigodan događaj koji je za cilj imao predstavljanje novih mikro brend ambasadorki. Događaj je održan u nekoliko faza, uz fokus na doživljaju koji je priređen odabranim influenserkama.

Nove Xiaomi brend ambasadorke su:

  1. Milica Bukumirović https://www.instagram.com/milicaah_22/
  2. Nađa Kljajić  https://www.instagram.com/coolmiss.nadja/
  3. Teodora Petarić https://www.instagram.com/teodorapetaric/
  4. Isidora Lukić https://www.instagram.com/lissidora/
  5. Arnela Zeković https://www.instagram.com/nelazek/
  6. Ana Bugarski https://www.instagram.com/a_charliesangel/
  7. Nataša Urukalo https://www.instagram.com/tashnica/
  8. Maja Alimpić https://www.instagram.com/majajomaa/
  9. Marija Radušin  https://www.instagram.com/makanna.r/
  10. Sara Punišić  https://www.instagram.com/sarrriita/
  11. Maša Djordjevic https://www.instagram.com/masadjordjevic_/

Radi se o istaknutim mikro influenserkama, od kojih svaka dolazi iz različitih oblasti, ima zasebna interesovanja i profil pratilaca, što brendu obezbeđuje direktniju komunikaciju sa svojom publikom i bolje predstavljanje uređaja odabranoj grupi. Nove brend ambasadorke su ovom prilikom na poklon dobile i telefon Xiaomi 11 Lite 5G NE, a više o telefonu možete pročitati ovde: https://mi-srbija.rs/mobilni-telefoni/xiaomi/xiaomi-11-lite-5g-ne-561 .

Sam događaj se sastojao od nekoliko faza. Prva faza kampanje je bilo zagrevanje, kada su influenserkama poslati paketi „mistery box“ sa zagonetkom, koji nisu bili brendirani i njihovi pratioci nisu znali o čemu se radi. Rešenje zagonetke je bilo Prati svoj stil, što je i slogan serije telefona. Tada su pratiocima najavile da će sutra otići na magično mesto i videti šta se dešava.

Magično mesto je bio sam događaj, koji je započeo otpakivanjem uređaja koji je zarad atmosfere misterije rađen sa povezom na očima. Poznate influenserke su nakon toga skinule povez i videle poruku, kao i svoj novi telefon.

Pročitajte i tekst:  SDC19: Samsung i IBM pružaju kompanijama 5G mobilna rešenja

Posle zvanične prezentacije usledio je fotošuting, gde je cilj bio transformisati izgled svake od devojaka. Stilista je bio Stefan Orlić, a svaki stajling je bio namenjen jednom od 11 stejdževa koji su predstavljali nešto vezano za telefone (boju, clouds stage jer je telefon izuzetno lagan i daje osećaj kao da lebdi u oblacima, pero stejdž jer je lagan kao pero i sl.).

Za fotografije na događaju pobrinuo se Djordje Bukvić, a frizuru i šminku su radili Loreal pro education Srbija (@lorealpro_education_srbija) i Marko Fox makeup(@markofoxmakeup).