Xwave B Online – Soundbar bluetooth zvučnik

Kada govorimo o bluetooth zvučnicima, obično mislimo na male prenosne zvučnike koji mogu da stanu u džep ili torbu i koji se upotrebljavaju uz mobilne telefone. Xwave B Online definitivno ne spada u tu kategoriju. Radi se o ozbiljnom bluetooth zvučniku, velikih dimenzija koji je namenjen za kućnu upotrebu. Suštinski možemo ga nazvati i malim bluetooth soundbar-om, jer je dugačak čitavih 40 cm.

Xwave B Online pored bluetooth konekcije poseduje i microSD slot, USB priključak, ali i audio ulaz za direktno povezivanje sa izvorom audio signala. Šta više, sposoban je i da kontroliše tako priključen uređaj. Pored svega toga, ovaj zvučnik poseduje i FM radio prijemnik, pa može da bude jedan samodovoljan audio sistem za kućnu upotrebu. A kao dodatni bonus, tu je i digitalni časovnik.

Ukupna snaga sistema je 12W RMS (2 x 6W), a frekventni opseg od 80Hz do 20KHz. Kvalitet zvuka je na veoma visokom nivou i zvučnik se, bez problema može iskoristiti i kao klasičan TV soundbar. Ugrađena baterija od 2.600 mAh daje mu autonomiju od pet do šest sati rada (pri srednjoj jačini zvuka), a zvučnik poseduje i funkciju uštede energije. U slučaju potpunog pražnjenja baterije ili nestanka električne energije, zvučnik poseduje dodatnu bateriju koja čuva postavljena setovanja.

Cena: 3.990 din.

Kontakt: www.nt.rs

Pročitajte i tekst:  Savršeni pokloni za početak nove školske godine